Outfit en solig tisdag

Jeans  Zara // Skor DinSko // Örhängen NAKD // Solisar Celine // Klänning SheIn (fick av Carro)

Såhär kan en se ut en tisdag! Gud jag har inte riktigt hunnit med i att det har gått från vinter till sommarvärme?! Så jäkla magiskt! Idag har jag roddat med en kampanj för Digitalakademin och beställt hem lite saker till utsidan av huset. Bland annat roliga badleksaker och en dusch (!!). Just nu känns det verkligen som att tiden står still. Det ENDA jag kan tänka på är huset, och jag vill bara flytta nu nu nu.

Jag letar så mycket jag bara kan efter inspiration med både inredning och utemöbler. Jag tycker verkligen att det är supersvårt i och med att det är ett nybygge. Sekelskift som vi har idag är en helt annan grej. På torsdag är det ju röd dag och jag tänkte passa på att kika på färger med min kille. Alla sovrum ska få varsin kulör. Vilka är inte satta än bara, och nu börjar det dra ihop sig… Jag behöver boka flyttgubbar och en firma som kan måla om invändigt och fasaden.

1 kommentar

  1. Jag har hela dagen trott att det var måndag.Nåja,inget viktigt har missats.Vilka snygga örhängen.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *