Google letar efter drivna personer – kom på nätverksevent!

Hej fellas! Imorse var jag så himla låg. Jag vet inte varför riktigt – men efter ett samtal med en kund så har mitt humör vänt helt och jag mår superbra! Jag har insett att jag mår väldigt väldigt bra av att träffa nya människor, med ny och fräsch energi, som är drivna och kan ge perspektiv och tips på saker och ting. Det är så lätt att man fastnar i sitt eget.

Det var väldigt skönt att vända på ett dåligt mående och en knacklig självkänsla. För jag är sån, vänder alltid allt inåt mot mig själv. Och när jag mår dåligt isolerar jag mig och undviker att vara social när det egentligen är PRICK DET jag behöver.

I alla fall haha… Ni vet ju att jag jobbar med Google som största kund, och den senaste veckan lanserade ju dem sin senaste storsatsning: Digitalakademins pop-up! Ett ställe där man kan gå kostnadsfria kurser om Digital marknadsföring. Dom har ett samarbete ihop med Stockholms stad och Arbetsförmedningen, och syftet med denna pop-upen är att SKAPA JOBB. Hur sjukt är inte det? Låt säga att man vill veta mer om hur man ska profilera sitt företag online, hur man ska kommunciera utåt etc? Så går du 1-4 kurser hos Digitalakademin. Får lite kött på benen och sedan kan du visa det för din chef och BAM du får börja jobba med företagets sociala medier tex. Möjligheterna är oändliga.

Därför är det så J*VLA KUL att jobba med projekt som verkligen GÖR SKILLNAD. Såna här kurser kan kosta upp emot 100 000kr per/gång annars. Det är helt galet tycker jag. Alla ska få möjligheten att plugga och utvecklas i den takt och form man själv vill. Pengar ska aldrig behöva begränsa kunskap tycker jag.


Här blev jag introducerad för tre tjejer som jobbade med helt skilda grejer. På mindre än 2minuter hade vi alla delat vad vi jobbar med, vart vi vill och om vi behöver kontaktuppgifter till något. Och sedan delade vi det med varandra.

Det gav mig så sjukt mycket energi och efteråt så insåg jag att – men hallå! Detta är ju precis vad nätverkande innebär. Att skapa sig kontakter. Dom hjälpte mig och jag hjälpte dom.


Lite bilder ifrån presslunchen förra veckan.

Digitalakademin kommer att vara en samlingsplats dit man kommer för att träffa andra drivna människor som vill framåt. Som också tar vara på den här chansen att lära sig mer. Som vill utveckla sina bolag. Klättra på företaget. Skaffa sig ett nytt jobb. Så därför håller dem i ett NÄTVERKSMINGEL nu på torsdag 18:00. Det ska bli så fruktansvärt kul att få vara där. Träffa nya människor. En sak leder ALLTID till en annan. Och under kvällen kommer det att bjudas på tilltugg och dryck. Samt en föreläsning om hur man ska profilera sig online (både som företag och som privatperson).

Vill du ta chansen och aktivt vilja ta ett steg i rätt rikting i din karriär? Bygga på ditt kontaktnät och dessutom gå en kurs i hur du ska profiler dig/ditt företag?

ANMÄL DIG GENOM ATT KLICKA PÅ DENNA LÄNKEN (klick!). Ta med en kollega eller annan driven vän vettja!

1 kommentar

  1. Hej Ellinor!

    Jag tycker detta verkar extremt intressant och skulle vilja gå på någon eller några kurser i deras pop-up-store! Dock bor jag inte i Stockholm och skulle väldigt nära närvara på plats och gå på en fysisk föreläsning (trots att det finns online-kurser) Har försökt leta mig fram både i din blogg och på deras hemsida, men jag kan inte hitta något ”slut-datum” för pop-up:n? Kommer det finnas hela sommaren?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *