LIVET GÅR INTE IHOP

Hej kompisar! Jag ska vara helt öppen och ärlig emot er nu: men mitt liv går inte ihop för tillfället. Inte alls faktiskt. Jag är så otroligt frustrerad och vill bara att allt ska funka. Men det gör inte det. Och just nu vet jag inte vad nästa steg är heller. Bloggen är det viktigaste jag har. Men när jag jobbar sena nätter som jag har gjort de senaste tre veckorna, så går det inte ihop. Jag kan inte lova någonting heller, det känns bara dumt. Men jag vill. Jag vill verkligen blogga och det känns jobbigt att någon skulle tro att jag ”bara skiter i det”. För det gör jag inte. Det vrider sig i magen av bara tanken på att jag inte har hunnit med den. Förlåt.

3 kommentarer

  1. Du ska alltid tänka på dig själv Ellinor! Jag är så inspirerad att du kör båd blogg, heltidsjobb och dina andra sociala medier. Kom ihåg att andas och njuta av allt roligt du gör.

  2. Ellinor <3 Man kan inte alltid hinna med allt. Jag förstår precis hur du känner då jag själv varit i perioder i livet då det inte gått ihop, samtidigt som man vill göra allt på en och samma gång. Man måste våga prioritera, våga säga nej, det kommer gå vägen ändå och man kommer lyckas. Prioriterar man inte ibland, så är risken stor att man hamnar i den berömda väggen och det är mycket mycket värre!

    Du älskar ju ditt jobb på byrån, du har massor av härliga vänner som du ska umgås med och du har köpt hus med din kära! Prioritera det och dem ett tag och blogga något inlägg i veckan eller två, om du vill och hinner och har inspiration till det.

    Du är grym! Härligt med ärlighet! Det varar längst <3

    Kram Johanna

  3. Vi finns kvar <3 Ingen stress, ta det med ro.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *