Min killes 30års fest i Skåne

Mitt i all bröllops-eufori i Palma och Linköping så tänker jag att vi tar oss en kik på vad jag gjorde förra helgen. Min kille fyllde nämligen 30 och beslöt sig redan i höstas för att ha en brakfest med alla kompisarna nere på landet i Skåne.


Det började med mingel på fredagen för alla som hade rest. Alla slöts upp ifrån alla möjliga håll runt om i Sverige och Europa för att fira min älskling. Åh. Planen var enkla snacks och en lugn drick-kväll. Men det slutade med dans och fest tills 06 för en del.


Men på lördagen var själva kalaset, och då trillade 50 partysugna kompisar in på trädgården. Alla var så fina och på så glatt humör. Och det var sååå kul att vara alla samlade. Det är ju det som är så fint med stora tillställningar/födelsedagar/bröllop. Att vara alla tillsammans.

Cicci (Carros lillasyster) och Jonna som bor nere i Skåne och som jag har skrivit om några gånger.


Max var lika stilig som vanligt. Och idag gifter han sig med sin Johanna i Linköping. Vårt schema senaste veckan har alltså varit:

– 30årsfest i Skåne
– Palma för Emelie och Cristofers bröllop
– Linköping för Max och Johannas bröllop


Sedan kom Dan och hans Moa ifrån Göteborg! ”HEEEEJ”


Efter några timmar i trädgården började vi röra oss de 200meterna bort till Smyge Havshotell där P hade abonnerat uteserveringen för middag.


Hej Rebecca och Strebel! Vill ni gå ut i Stockholm så är det Fredrik Strebel ni ska skriva och fråga om lista på Bergmans  :-*


Alltså stämningen gick ATT TA PÅ. Alla var så lyckliga och glada för min älskade kille. Talen avlöpte varandra, och efter att min svägerska hade ”drop the mike” så att säga och la ribban för resterande talen, så var det fullkomligt OMÖJLIGT att inte lipa ihjäl sig.


Jag fick P’s äldsta vän Wilhelm Bille till bordet. Åh vad jag gillar honom<3


ÄLSKADE bästis Carro med sin fin fina mage <3<3


Det var sommaren i särklass finaste kväll hittills. Det var OTROLIGT varmt, blåste ingenting, inte ett enda moln på himlen, inte en enda mygga. ALLT var perfekt.


På agendan stod 10 korta tal, och mitt var sist. Så när efterrätten kom in började jag bli riktigt riktigt nervös. För jag visste att när alla hade ätit upp så var det min tur….


Henrietta höll näst sist, och hon berättade att  P var den enda kompisen som stod kvar vid hennes sida och tvingade henne att äta när hon var som sjukast i sin anorexi. Fyfan börjar grina bara jag skriver detta nu. Det var helt omöjligt att inte vara den stoltaste flickvännen i hela världen. Det är en väldigt speciell känsla att se sin partner/lillebror/son/kompis så älskad tror jag. Var jag inte tokkär i honom innan så blev jag det efter denna kvällen HAHA.


Och när Ebba sa att Claes-Göran satt uppe i himlen och tittade på festen och var stolt så brast det fullständigt för mig. Gud det kanske låter konstigt att hela middagen kretsade kring talen, men dem bidrog verkligen till en VACKER stämning och gemenskap. Eftersom att alla på festen känner varandra sen fleeeera år tillbaka så blev det världens gråtkalas och alla satt och kramade om varandra. Den finaste middagen jag någonsin har varit på tror jag <3


Men!! Jag höll ihop det när det var min tur. Men inte min lilla älskling <3 Efter middagen gick vi tillbaka till huset för dansgolv och drinkar fram tills gryningen. En riktig jäkla håll-käften-helg rent ut sagt. Det här är den hittills bästa sommaren i mitt liv – och den har inte ens börjat!!! Och stort grattis igen på födelsedagen min absolut bästa vän. Jag älskar dig för allt du ger mig, allt du givit mig och för allt du gör för mig.

1 kommentar

  1. Hej! Du vet möjligtvis inte varifrån hon Rebeccas röda klänning är ifrån? 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *