Herr och Fru Bengtsson

Fan vad jag tycker om er mina fina jäkla vänner!!! Stort grattis Emelie och Christofer på ER dag. Jag har alltid sett upp till er relation, hur kärleksfull och lekfull den är. Jag tvivlar inte en sekund på evig kärlek när jag tittar på er. Stort tack för denna helgen – ni är fantastiska!

Klänning H&M / Jeannas kjol vet jag ej vart den är ifrån 🙁

Tillbaka till er bloggläsare: jag har knappt några bilder ifrån vigseln eller bröllopet generellt. Jag grät och skrattade mestadels av tiden. Och dansade på stolarna med en shot i handen. Jag var HÖÖÖG på kärlek, njöt för mina vänners skull och blev kär på nytt. Det finns ingenting mer romantiskt än bröllop! Och detta bröllopet då… Håll k*ften! Jag känner mig ärad över att ens vara inbjuden till en tillställning som denna.

Så otroligt vacker vigsel. Blev helt skakig och grinig.

Efter vigseln och tårar efter att ha kramat om bruden och brudgummen så skålade vi med skömpa och aperööl. Fina tärnan Sophie och bästis Elin matchade.

Tack bruden Emelie för att du introducerade mig för Sophie. Du e så otroligt go gumman.

Ni som känner mig vet att inte vem som helst får kramar utav mig bara sådär… Så ni kan ju gissa hur mycket jag tycker om henne. Fastän vi har träffats vadå? 3 gånger? Haha! Möhippor för människor samman.

Middagen var otroligt bra uppstyrd. Amelie och Per – vilket jobb som toast madam och toast master. DJn du var grym. Och innan varmrätten stod alla på stolarna och skrek av lycka och viftade med servetterna i högsta hugg.

När Christofer smög på toaletten så blev det traditionella KYSS-akten! Upp alla män! När jag skulle kyssa Christofer passade jag på och kösste honom rätt på munna! Skämt å sido – I wish!

Och det är något med mig och tal som jag älskar. Både jag och P bröt ihop när varderas familjer gick upp. Och vips som det var stod Emelies mamma med micken i handen, med den vackraste rösten och fick alla i riktigt party mode. Jag är helt i chock över hur vackert många uppträdde och visade sin kärlek till brudparet. Resten av natten hittade man mig på dansgolvet till gamla klassiker.

TACK EMELIE OCH CHRISTOFER återigen! Ni är och skapar magi vid allt ni rör. Ser fram emot sommarnätter med er! Hoppas ni hade det lika fantastiskt Dag 2 på båten, jag önskar att vi hade varit med! Love u!