Bröllop i Linköping för Max & Johanna

Jonna & jag innan vigseln

I lördags gifte sig Max och Johanna! Och herregud vilket James Bond-bröllop! Sagolikt! Jag kan inte förstå vilka fantastiska vänner vi är omringade av, som vill att vi ska dela den största dagen i deras liv med dem. Under generösa, och familjära dagar. Det är så fint av dem. Och jag är så tacksam!

Titta på Johanna, vilken vacker brud. Klänningen var en sån där riktig prinsess-dröm. Men fortfarande väldigt väldigt Hon.

Efter vigseln i kyrkan (där Max torkade Johannas tårar så en själv blev helt blödig) kastades det hjärtformat strössel, och sedan gick vi ner till Johannas föräldrar för mingel.

Jag tror att dem lyckades pricka in sommarens finaste dag. 28 grader och strålade sol och värme. Så härligt!! Jag svalkade mig med champagne och ett gäng snittar. Yummie. Blev extra kär i min Honke också, lätt hänt på bröllop hehe… Kärleken liksom hänger i luften.

Sedan tog vi en buss till Villa Fridhem i Norrköping, där många skulle bo över, och vi skulle både mingla, äta och festa där. När vi samlades på framtiden och alla började undra vart brudparet var, så dök dem upp i (hör och häpna!) en HELIKOPTER! Så fett!!

Jag glömde såklart helt att ta bilder, jag hade alldeles för roligt! På förrätten stod alla upp och dansade med neonrör och färgglada glasögon. Jag dansade tills svetten rann och spelade både biljard, spel och pil tills midnatt. Då blev det nattakörv och sedan åkte vi hem vid 02:30. Då var jag fullständigt sänkt haha! TACK MAX OCH JOHANNA! Tusen tusen tack för att vi fick komma<3 Ni är så himla fina tillsammans och när man ser er två ihop kan man se in i framtiden och hur ni kommer att åldras sida vid sida. Jag önskar er ALL lycka!

Dagen efter vaknade vi upp hos min svärmor i Norrköping. Då blev det långfrukost och sedan sillunch i solen.

Och jordgubbstårta till efterrätt! Det kan ju faktiskt inte bli mer somrigt! Istället för att ligga i hettan så låg jag raklång och bakis i soffan haha… Men vid 17 gick vi ner och tog ett kvällsdopp! Och jag badade!!! Det var flera år sedan!

Till middag grillade vi och sög ut de sista soltimmarna. Två vändor kubb hann vi med också!

Förmingel och sedan grillat. Och nu sitter vi i bilen påväg tillbaka till Stockholm. Vi skulle ha varit framme 22. Men nu är klockan 22:30 och vi stod fast i köer. Och nu letar vi parkeringar… Bara en vecka kvar sedan behöver vi ALDRIG MER tänka på en sådan sak haha. Gissa om vi längtar efter huslivet!! Love my life!

Imorgon är det tillbaka till rutiner som gäller efter 1 veckas semester.

10 kommentarer

 1. Åh vad vackert! Din klänning är så fin, vart är den ifrån? 🙂

 2. Ellinor wow vad du alltid har snygga kläder. Var är din röda omlottkjol från, som du hade på dig på insta stories? Kram!!

 3. Klänningen är slutsåld i alla storlekar. Om du vill sälja sin innan lördag köper jag den mer än gärna. Du är så vacker ellinor!🌸

 4. Vart är klänningen ifrån? 😍

 5. Men åh så härligt det ser ut! Tänkte fråga hur det går med din ADHD utredning? Har precis påbörjat en själv, och det är många jobbiga frågetecken trots att jag har bra erfarenhet av det (lillebror har adhd).

  Kram!

 6. Jonnas klänning är ju min dröm! Vet du vart den är ifrån?? 👌

  1. Ellinor Löfgren

   Hej! Oj ingen aning!

   Men har sett liknande på Asos innan!!

   Bästa
   E

 7. Vilken fantastisk budklänning, kände direkt att det är en sådan som jag också skulle vilja ha om jag en dag gifter mig! 🙂 Älskar att kunna inspireras av andras outfits på bröllop.

  Kul att anlända med helikopter, varför gör inte fler det? Man gifter sig ju (förhoppningsvis) bara en gång 😉

 8. Var är dina skor ifrån ?

  1. Ellinor Löfgren

   Förra året ifrån Mango! otroligt osköna så köp ej!!

   Bästa
   E

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *