Det blir blå färg till sovrummet igen

Hej hörrni! Så himla snopet. I söndags var min sista semesterdag efter 1 vecka ifrån kontoret. Man är i ett visst mode då, man har fått försmak på semestern men samtidigt längtar man tillbaka till jobbet och att känna sig lite ”vettig” igen. Men i natten till måndagen drabbades jag utav någon bakterie och blev sängliggandes fram tills idag. Så sjukt otimeat i och med flytt nästa vecka och vi måste packa ner hela vår lägenhet…

Så igår mellan feberattackerna gjorde jag i alla fall ett vettigt beslut – satte färgerna för huset! Vi hade tänkt gå på ganska dova färger, tills min kille sa att han ville ha blått i sovrummet igen. Ingen blev gladare än jag så då fick det bli Kvällshimmel. I dagsläget har vi Deco Blue och den är dubbelt så mörk och inte lika BLÅ som på färgkartan. Hoppas på samma resultat i nästa sovrum. I nya huset kommer vi att byta vår blåa säng till en brun. Så förhoppningsvis går färgerna ihop sig jättebra!

Resten av färgerna blev lite mer som den ljusaste ”sommarsnö”. Det ska bli så spännande att måla om!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *