Min glittriga långklänning frågor och svar

Inlägget innehåller adlinks.


”Hej Ellinor! Jag ÄLSKAR din långklänning! Kan inte du snälla berätta vart den kommer ifrån?” 

Svar: Jo självklart! Den är ifrån Lovisa Barkmans kollektion för Bubbleroom. Som för övrigt var den finaste kollektionen EVER. Jag såg att klänningen fanns kvar i en storlek, så skynda fynda! Jag har typ aldrig fått så mycket frågor om en klänning. Jag har den rosa med fjärilar på i samma modell också, den kommer jag att ha på ett bröllop i Augusti tror jag. Den finns kvar i alla storlekar. Båda klänningarna är väldigt långa för er som oroar er för det. Jag har storlek 38 i båda för att jag var rädd för längnden, men jag hade nog kunnat ha 36 i båda också 🙂 Jag hoppas verkligen att Lovisa kommer göra en till kollektion för då kommer jag att vara snabb på bollen.

Här hittar ni klänningen på bilden. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *