Den perfekta Instagram bilden

Idag var min första dag som heltidsbloggare igen efter ett halvår. Det invigdes såklart med blogg-häng med en annan bloggerska, och även min således bästa vän Elin. Vi åt ingenting bloggigt alls, men framåt eftermiddagen kände vi att det skulle vara bra att ta en bild. Så vi studsade ner i poolen och drog tag i mina två rosa svanar. Jag har 4 st hemma och tokälskar dem (vem är jag?).


Visste ni att ett par som har en flamingo i poolen är det hemliga tecknet för att visa att man är swingers? Sug på den ni.

Ovanifrån tänkte jag kunde bli coolt. Men det blev ju sisådär… Jag KAN ha Sveriges längsta armar. Finns det någon sån tävling?


Det var faktiskt väldigt svårt – att få till en bra bild alltså. Svanen gled runt runt, huvudet var ivägen, jag gled ner och ingenting blev bra.


Tänkte att ÄSCH jag bara lägger mig ner raklång så blir det säkert en bra Instagrambild. Hur svårt ska det vara? Ha ha tjena. Elin bara skattade åt mig.


Min bikini hittar ni här (länk)

Men skrattar bäst som skrattar sist för tillslut fick jag till det! Denna åkte upp på Instagram.

Här kunde jag till och med dricka mitt rosé, hålla balansen, få bort huvudet, få solen i ansiktet, sträcka ut benet och hålla i mig. Well done! Att vara bloggerska är svårare än vad man tror ska ni veta 😉

Skämtåsido. Såna här bilder har jag varit lite kluven med under åren ifall jag ska lägga ut. Många bloggar inte om sina kroppar pga självhat. Andra bloggar om dem hur mycket som helst. För att det är naturligt eller för att dem helt enkelt gillar sina kroppar. Jag gillar min kropp, men jag vill samtidigt inte bidra till varken hets eller att spä på ryktet om den här branschen. Jag har velat visa motsatsen. Att man kan vara en seriös businesstjej när man bloggar. Man är inte bara en ung tjej i bikini, som tar någon bild då och då men mest dricker rosé hela dagarna. Men nu har jag insett att man faktiskt kan vara båda två. Jag kan vara en businesstjej men samtidigt gå i bikini. Det hör ju till. Men däremot så kommer mitt varumärke förhoppningsvis aldrig förknippas med bikinibilder. För det vill jag inte. Dvs: jag vill inte få följare genom att vara lättklädd. Jag vill få följare genom att bara vara jag. Tänker jag helt skevt? Eller förstår ni vad jag menar?

3 kommentarer

  1. Man kan inte hålla sig för skratt:) du ser väldigt avslappnad ut på åtminstone en bild.Övning ger färdighet tror jag! Jag tror att du bär alla plagg med stil.En bikinibild lite då och då men kanske inte tio på raken även om inte jag har något emot det.Du är en fin tjej under alla omständigheter!

  2. Tänkte inte ens på att din arm va lång😂😍
    Tycker inte det är något fel med att förknippas med att vara lättklädd, din kropp blottas mer men det säger ingenting om dig som person.

    1. Ellinor Löfgren

      Okej bra <33!!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *