Första dagen som heltidsbloggare

”Happy Monday!”

… Så avslutade jag alltid mina mail till alla mina kunder varje dag, fast jag bytte ut dagen såklart haha. Hoppas ni har haft en magisk helg. Det har jag minst sagt! Mina vänner har tagit hand om mig från och med avslutningsfikan på jobbet på fredageftermiddagen. Sedan har vi hittat på saker hela tiden. När jag har fått ångest och tagit en extra klunk vin har dem direkt sett det och frågat hur jag mår. Dem har verkligen fångat upp mig.

Det kanske låter töntigt, att jag är så ledsen över att ha sagt upp mig. Men det ligger så mycket prestige i det för mig. Ju mer månaderna har gått det senaste, så har jag ju verkligen insett vilken prestationsprinsessa jag är. Det är så viktigt för mig att göra bra ifrån mig. Sedan VET jag hur människor snackar. Undrar varför jag inte var kvar så länge, varför jag EGENTLIGEN slutade när det var mitt ”drömjobb” mm. Och det enda svaret jag har är för att jag helt enkelt inte pallade jobba från 09-01 längre än sex månader. Plus alla helger. Det gick inte.

När jag träffade mina tjejkompisar igår och mötte deras blick hoppade dem upp i luften och skrek ”GRATTIS! Ååh vår Ellie är tillbaka!”. Och berättade om hur genuint oroliga dem har varit. Haha jag ska försöka se detta positivt, och ta en välförtjänt semester nu. Håll ut – senare idag kommer min helg i bilder! SOM jag har saknat det konceptet. Åh.

2 kommentarer

  1. Du är så grym som tagit det här beslutet. Din blogg är så bra så ser framemot mer frekvent uppdatering. Jobba på ett ”traditionellt” jobb har du tid att göra i framtiden om du skulle sakna det liksom. Du gör så rätt och är värd massa skön kvalitetstid med vänner, killen och i huset. Ha en skön sommar! <3

  2. Underbart att vi skall få lov att ha dig helt för oss själv:) ikväll skall jag lägga paddan på kudden,lägga mig bredvid och säga-Hon är min och endast min:)!
    Ta det lugnt med alkoholen i ett läge där du är lite känslig.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *