Mitt liv sen i torsdags

Ett skepp kommer lastat med min helg i bilder (jag har fotat massor med systemkameran men såklart har jag tappat bort den någonstans i huset nu. Det enda negativa med att bo stort är att det finns fler ställen där jag kan tappa bort mina saker haha).


Helgen började med en AW plus middag på Stockholms finaste uteservering på torsdagen. Nämligen Hallwylska precis vid Strandvägen. Det är romantiskt, socialt och osvenskt. Vackert. Åh. Lussie och Lurken har bjudit oss på flera jakter, fester mm så det var dags att bjuda tillbaka.


Champagne for the win! Skål skål för att vi lever. Bildregn kommer när jag hittar min systemkamera. Hur gullig är inte min nya väska förresten? Älskar den. Ifrån Mango men finns att köa hos na-kd för den som vill det.


På fredagseftermiddagen kom bästisarna Carro och Andreas upp ifrån Linköping. Carro hade sin sista dag innan mammaledigheten och semestern. I början av september beräknas vår lilla älskling komma!!! På kvällen åt vi köpt paj. Jag har lagat paj till alla gäster det senaste, så smäll på fingrarna för att jag inte gjorde det igen. Denna är OK om ens det. Min paj bräcker den faktiskt. Vi satt uppe till 02 och snackade skit och hade GT provning.


På lördagen var det molningt, så vi slappade mest. Badade i poolen. Kollade matchen såklart!! Och grät en skvätt när Sverige åkte ut. Det har varit så kul att följa Sverige under VM. Jag har ju alltid älskat sport, men aldrig riktigt fastnat för fotboll. Men detta året så! Jag bettade till och med pengar. Som jag förlorade.. Men ändå. Vi grillade till middag och satt uppe till 02 igen. Lyckades med att inte ta en enda bild?? Snyggt jobbat Ellinor!

Dock hittade jag denna bilden, för vi satte faktiskt upp utebelysningen på innergården också. Det blev sååå bra. Jag tror att vi ska köpa två till och sätta i rabatten till vänster i bild. Den blev sån himla skillnad. Ramade in på ett så himla fint sett, gjorde det mer hemtrevligt och mer lyxigt. Belysningen köpte vi hos Markslöjd. Vi har ju en del från dom i lampväg till insidan utav huset, men dem hade utebelysning också upptäckte vi.


Söndagen skulle spenderas ute till havs, så vi var uppe i tid och åt frukost. Sedan tog vi ut vår båt på en åktur. Vi har inte lyckats få någon båtplats än (eller jo två st men dem är 30 min härifrån med bil så vi har tackat nej till dem). Däremot har vi gått med i båtklubben, så vi har nyckeln till att lägga i vår båt i hamnen 5min med bil ifrån oss. Detta var andra gången vi åkte ut med båten, och det tar ca 10 min. Och man slipper ta av kapell och sånt som är det värsta jag vet haha. Tålmodet är ju inte på topp så att säga.


Husen nära vattnet är helt sjuka. Här åker vi i Skurusundet och tycker att våra egna liv känns så fjuttiga i jämförelse haha. Sedan åkte vi ut till Vaxholm och hälsade på mina tjejkompisar ifrån Göteborg som hade en tjejhelg som jag också var bjuden på. Vi tjoade och tjimmade, åt glass och solade lite innan vi åkte vidare. Tjejerna tillbaka in mot stan, och vi ut till havs igen.

Min bikini är typ 7år gammal ifrån H&M.


Tanken var att åka till Bullandö, men istället hittade vi till denna pärlan som jag typ helst av allt bara skulle vilja behålla för mig själv pga SÅ JÄKLA BRA(!!!!!!!). Allt var 10p. Jag älskar Bullandö men det stället sjönk direkt till en 8a efter att vi hade lagt till med båten. Väldigt väldigt gulligt, trevlig personal, solplats, många lediga sittplatser, asbra meny och sååå god mat.


Alltså skriv ner Motorverkstan om ni vill äta ute i Skärgården i Stockholm.

Jag åt livets nudelsallad, P åt sashimi och de andra två fish and chips. Amaajgard. Min Aperol var livet också. 


Det var tokvarmt och blåste ingenting, så jag fick dra ner t-shirten lite. Hetta hetta hetta. Inget mig emot! T-shirten är ifrån Rails för er som frågat. Den är min mest använda just nu. Glajjor ifrån Twist&Tango.


När vi kom hem efter 6 timmar till havs åt vi marängswiss och drack kaffe. Och vid 20-tiden åkte Carro och Andreas tillbaka till Linköping. Då åt vi mackor till middag och tittade på Solsidan tills vi somnade.


Bikini na-kd


Igår (måndags) kom Elin ut till oss. Då bjussade vi på mormors hemgjorda bullar<333 Och mammas hemgjorda jordgubbssaft<333 Livets kvinnor!

Sedan snackade vi skit mest hela dagen, tills Elin åkte hem och jag och P åt middag i morgonrockar efter lite spa-time. Livet just nu alltså… Idag är det 30 grader på vår innegård – ha det!

3 kommentarer

  1. Härlig helg! 🙂

  2. Men hallå! Vilken fin blus du har på första bilden, den orangea! Var är den ifrån? ♥

  3. Blusen är bara så tjusig! Jo,den där handväskan är verkligen fin men modellen har en historia och det var en sådan modell den kvinnliga spionen Mata Hari alltid bar.I lönnfacket som är format som låset gömde hon alltid sin pennpistol.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *