Tjäna pengar på dina åsikter!

I samarbete med Åsiktstorget.se

Nu kommer jag att tipsa om en väldigt rolig grej för alla er därute som TYCKER mycket saker! 🙂 För det finns faktiskt en tjänst där man kan tjäna pengar på att HA ÅSIKTER. Hur sjukt?

Men ganska logiskt när man tänker efter. Företag vill utveckla sina varor och tjänster och behöver verkligen på ärliga svar. Då ställer dem frågorna hos Åsiktstorget.se där jag eller du sedan svarar ärligt genom att kryssa i ja eller nej alternativ.


Här ligger jag och svarar på frågor innan jag ska gå och lägga mig. Man kan svara på dem i sängen, på toaletten, på bussen mm. Inför varje onlineundersökning står det hur lång tid den kommer att ta, så man vet det. Denna tjänsten är ju perfekt för den som har åsikter om saker och ting (typ jag), en student eller någon som är mammaledig. När man har lite extra tid över varför inte tjäna pengar samtidigt?


När man har svarat på en undersökning så får man poäng. De här poängen omvandlas sen till rena pengar eller till presentkort på tillexempel Åhlens, Stadium, CDON.com mfl. Samtidigt som man själv tjänar pengar, skänker också Åsiktstorget en slant till utvalda välgörenhetsorganisationer. Hur nice?

För pengarna man tjänar kan man ju ta ut en extra semesterdag(!), köpa inredning, en kaffe påväg till skolan eller vad som helst. Jag älskar konceptet att man tjänar pengar på sina åsikter, samtidigt som man bidrar till välgörenhet.


Här svarade jag på frågor samtidigt som jag sminkade mig. Det var jäkligt trevlig. Tjäna pengar när jag egentligen inte gör någonting vettigt! Men nog om pengatjatet. Det coolaste tycker faktiskt jag är att man kan vara med och påverka hur företag ska utveckla produkter som man själv använder? Det är ju asfett. Jag skulle säga att detta är det bästa sättet att låta företag få veta vad du tycker om deras produkter eller tjänster. 


I badrummet får man ju faktiskt lite extratid att tänka. När man sitter på toaletten tillexempel.
– Check!
– Check! 
– Check!
… Åsikterna förmedlade och pengarna intjänade!


Allt man behöver göra är att starta ett medlemskap hos Åsiktstorget.se. Det gör man genom att klicka här. Har ni några frågor så ställ dem i kommentarsfältet så ska jag svara så gott jag kan, eller be Åsiktstorget att svara.

Man behöver vara 18år för att kunna vara medlem och det är helt gratis att gå med.

2 kommentarer

  1. Åh vilken spännande grej!
    Förstår att det kanske skiljer sig lite – men ungefär hur mycket poäng/pengar tjänar man per undersökning som man gör (om du kan ge ex. på ett spann på hur mycket det kan ligga mellan)?

    1. Ellinor svara på detta! =)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *