Skitdag jäkla prestationsångest

Riktigt riktigt dålig dag idag. På alla sätt och vis faktiskt. Ni som följer mig på Instagram Stories vet att jag pratade om prestationsångest, och det är det allt bottnar i idag. Otillräcklig. Dålig. Oduglig. Sämst. Meningslös.

Packat fram tills nu för imorgon åker jag till Göteborg för Way Out West samt en filminspelning för Hemtex. Den ska användas internt tack gode Gud. Jag är ju ingen skådespelare egentligen hehe. Aja. Hörs imorgon när jag sitter på tåget, nu ska jag borra in huvudet i min man och få en kram.

3 kommentarer

  1. Vill du snälla visa vad du packade med dig inför wow? Tycker det är så svårt vad man ska ha på sig!
    Kram sara

  2. Landets negativaste människa

    1. .. får en kommentar av landets mest osympatiska människa?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *