Att vara skådespelerska för en dag

Idag har jag gjort något så himla coolt! Nämligen agerat skådespelerska för en dag. Hemtex och jag möttes upp 07 idag i en utav deras butiker på Kungsgatan i Göteborg och sedan dess har vi kört NON-STOP. Och helt ärligt har jag sådan sjuk respekt för skådespelare efter detta. Det är så OTROLIGT svårt att komma ihåg repliker, vart man ska titta och i vilken kamera, vilket håll man ska gå åt, vilken tidpunkt man ska göra vissa gester, uttala vissa ord och dessutom ha ett stort team bakom kameran som förväntar sig att man ska leverera. Det tar såå mycket på energin vill jag lova..!

Jag körde en ”på spåret” lek på instagram ifall ni kunde gissa vart jag befann mig när jag var i Hemtex-butiken. Detta var mina frågor:
1. Företaget har 136 butiker i Sverige (ca 20% som svarade rätt här)
2. De är kända för att göra fint i ens hem (ca 30% som svarade rätt här)
3. Men mest kända är dem för sina påslakan, täcken och kuddar (ca 50% svarade rätt här)

Kul ju!! Jag kan tänka mig att köra fler ”På spåret”-grejer. Detta är inget samarbete utan dem tyckte bara att jag pratade naturligt och bra in i mina egna sociala medier.


Detta var första scenen i mini-filmen på 2minuter som vi producerade. Den ska användas internt hos Hemtex för att visa hela kundresan. Från beställning till leverans! Så intressant och kul resa som dem har framför sig. Men det känns skönt för mig att den inte ska spelas upp för någon annan. Jag kanske kanske kanske publicerar den här när jag har sett resultatet. Men troligen inte hehe!!! 


Får micen fixad.

Ibland när jag berättar för mamma om vad jag gör i jobbet så inser jag vad jag faktiskt säger. Och då känner jag mig så himla modig. Jag hoppar på uppdrag utan att känna efter, och på något höger så löser jag det tillslut. Jag som har haft både talfobi och scenskräck sedan högstadiet.

Här är 5 saker jag ALDRIG trodde att jag skulle tacka JA till, men som jag har genomfört det senaste halvåret:

1. Suttit i tre olika paneldebatter och diskuterat influencer marketing tsm med högt uppsatta personer på globala bolag. Människor som jag ser upp till och som jag dessutom SA EMOT. Hur vågade jag ens det?

2. Moderator och stylist för en modevisning i Gallerian Arkaden. Jag spydde innan av nervositet, men jag gjorde det!

3. Hållit i en föreläsning på ENGELSKA om livet som influencer och hur man analyserar och använder statistik som grundnyckeln till framgång… Hos GOOGLE… För hör och häpna… Handelsstudenter. VEM ÄR JAG?!

4. Och idag hoppade jag in framför kameran som skådespelare och läste ur manus, med kameror överallt och ett helt team som väntade på att jag skulle leverera.

5. Modellat i en studio där jag skulle posera i skidkläder. Läskigt med tanke på att den riktiga modellen bredvid mig var aningen mer rutinerad.

2 kommentarer

  1. Gud vad kul att du gjorde detta med Hemtex! Jobbar själv där & tycker alltid att vi har bra ”samarbeten” med rätt profiler. Kul att få se någon som man ser upp till! 😊

  2. Så himla grymt av dig Ellinor! Riktigt roligt att du utmanar dig själv och får göra så grymma saker 🙂 Slår vad om att allting gick riktigt bra!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *