I Fjällbacka för skärgårdsbröllop

Kvällens dessert – jordgubbssorbet med torkade jordgubbar och créme brulée.

Vilken dag! Imorse flög vi ifrån Ängelholm vid 10. Hemma kl 11. Hämta Happy. Pröva klänning hos Valerie. Köra hem. Äta thai i bilen. Skicka in deadlines. Packa upp och packa om. Hämta annat par som skulle åka med oss i bilen. Lämna Happy hos mamma. Bila 4h till Fjällbacka i Göteborgs skärgård, och sedan crasha på restaurangen Bryggan. Maten var outstanding bra verkligen. Det är sällan det händer, men ALLT på menyn var gott. Helt otroligt! Imorgon väntar bröllop för P’s nära barndomsvän vilket ska bli så kul. Just nu spöregnar det så vi hoppas på uppehåll, men just nu känns det som att inte ens det kan paja festhumöret. Vi hörs på söndag.. Woooaaah jag är redan nervös inför valet… PS ni får se mina 24h på Ven är jag är tillbaka Stockholm och kan redigera bilder i min dator. KÖSS!

2 kommentarer

  1. Hej! Älskar din blogg verkligen!! Men Fjällbacka ligger inte i Göteborgs skärgård. Det ligger i bohuslän, två timmar ifrån Göteborg.

    1. Ellinor Löfgren

      Hehe joo avståndet känner jag till, men trodde att det tillhörde Göteborgs kommun <3 KRAM!!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *