Bröllopsoutfit & tankar kring valet


Långklänning Valerie (ny!) // P’s Kostym Rose & Born

Såhär såg vi ut under helgens bröllop i Fjällbacka! Jag bar en ny långklänning som satt som en smäck! Jag kände mig så himla himla fin i den. Man borde våga bära färg mycket oftare! Denna satt åt precis där man ville, och var lös precis där man ville. Älskar såna kläder, för då kan man slappna av 100% hela tiden. På fötterna bar jag ett par 2cm satinklackar ifrån na-kd som blev dränkta av vatten. Som tur var hade vi uppehåll utanför kyrkan och när man skulle ta sig någonstans. Jag hade en fantastisk kväll (stort stort tack Dan & Moa!) jag kommer att blogga om hela lördagen senare idag.

Imorse sov vi ut till 08:30 efter att ha suttit bakis i en bil i 6h, varit vakna hela valvakan och festat hela helgen. Den var vi värda! Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om valet då vi inte har ett resultat än. Det enda som känns självklart just nu är att inga partier vill samarbeta med SD, vilket känns väldigt tryggt. Jag hoppas verkligen att Annie står upp för sina löften hon givit se senaste åren och inte viker sig. Jag är även väldigt glad över att hon var den partiledaren som höjde rösten och röt ifrån ordentligt när Jimme under Slutdebatten pratade om invandrare och sa ”Varför är det så svårt för de här människorna att få jobb? Jo det är för att de inte är svenskar. De passar inte in i Sverige…”. När han sa det flög jag upp ur soffan och skrek, och jag är glad att Annie Lööf gjorde detsamma. Och C fick bästaa valresultatet på nästan 30 år (!) tjoho!!!

Nu kom vi per automatik in på valet ändå fastän det inte var min plan. Men jag vill bara snabbt flika in och säga att mina åsikter inte är köpta? Jag är uppvuxen i en familj där båda mina föräldrar har varit aktiva i kommunpolitiken i olika partier. Det ligger liksom i min natur att snacka politik, då jag är uppvuxen med debatter över matbordet. I wish (!) att jag fick betalt för att rösta på Centern. Jag tycker att det är trist att influencers blir anklagade för att vara ”köpta” hit och dit. Oavsett samarbete så är aldrig en åsikt ”köpt” eller ”fejkad”. Utan tycker man lika så inleds ett samarbete, annars inte. Om du som läser detta röstar på V, men Miljöpartiet frågar om du vill skriva om att du röstar på dem framför dina följare och vänner, så skulle du ju såklart säga nej? Precis som att jag, eller någon annan influencer skulle det. Nåja. Det är en spännande vecka som Sverige har framför sig, och det ska bli kul att se hur detta slutar. Vi hörs latero!

5 kommentarer

 1. Tråkigt att du skriver det Jimmie sa som upprör men inte förklaringen efter han sa ”de passar inte in i Sverige”. Vissa utesluter det han sa efteråt eftersom de vill vända folk mot SD och därför tror de flesta att de trycker ner kvinnor t.ex.

  1. Att vilja sänka abortveckorna är inte att göra det negativt för kvinnor då menar du? På vilket sätt gynnar det kvinnor att vi tar bort abortveckor? Snälla förklara det för mig, och förklara då även för mig om hur det hade gynnat mig att bli tvingad att bli mamma när jag inte önskade det alls när jag var 21år och gjorde abort i v15. Upptäckte det inte tidigare då min mens inte var regelbunden, snälla förklara det för mig och många andra som säkert undrar samma.

 2. Jag tycker det är skillnad på att säga vad man röstar på och varför man gör det, eller att i princip kampanja för ett parti i sina sociala medier.
  Det som är bra med Sverige är ju att vi har olika partier som vi har möjlighet att rösta på, vi är ju olika och kommer tycka olika så att vi röstar olika är ju inte så konstigt. Tycker du har sagt det bra, vad du röstar på och varför. Inte heller ”sänkt” något annat parti.
  Tycker det är bra att man diskuterar politiken och kan prata om det!

 3. Alltså WOW!! Vilken klänning. Du är sååå fin i den!

  1. Ellinor Löfgren

   TAAAAACK <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *