Bröllop i Fjällbacka – grattis Moa & Dan!


I helgen stod vi alla redo utanför stora kyrkan i Fjällbacka och kastade rosenblad på Moa och Dan som hade sagt JA till varandra i kyrkan. Det var kameraförbud inne i kyrkan vilket jag tyckte var fint, så jag fotade när dem kom ut istället.


Det hade spöregnat hela dagen (vilket bara ger tur när man gifter sig) men när vi tog emot brudparet utanför kyrkan var det uppehåll.


Här har vi dom, man och fru Boethius <333 Dan är en utav P’s äldsta barndomsvänner, men för 8år sedan när P flyttade upp till Stockholm, så flyttade Dan till Göteborg med sin Moa. Kan ni fatta att dom här två har varit ett par i 14 år (!!!!!!) och inte ens är 30år. Börjar fan storlipa bara jag tänker på det. Jag och P har 2,5år och det är kortast av alla kompisar ha ha ha.


Utanför kyrkan fanns  det bubbel för den som ville ha det!


Här står dom framför deras Fjällbacka<3


Och denna skrutten då! En ny familjemedlem! Så kul!!! Läs lite längre ner i inlägget vad jag menar he he…


Och där står ens allt på jordklotet <3 Helt orimligt hur mycket jag älskar denna människan.


Färgglada tjejer! Sånt gillar vi! Den lila klänningen tillhörde en utav tärnorna. Dem var så himla himla fina.


P, Christopher Weider (P’s syssling) och Oscar som bor i Marbella med P’s gudbarn.


Wille Bille (ja det är hans riktiga efternamn visst är det fantastiskt!). Bästis med Dan och äldsta familjevän till P. Vilket betyder att vi har firat jul ihop två år i rad, och förhoppningsvis i år igen <3 Och nu är han ju även tillsammans med
Evelina (hon i rosa klänning här över). Mysigt när ens familj blir större.


Finns det något snyggare än män i kostymer? Absolut inte!!!!!!


Dags att slå sig till bords. Medan vi stod och väntade så preppade brudparet med världens entré!


Och kom utspringandes till Håkan Hellström! SA JAG ATT VI VAR PÅ ETT BRÖLLOP PÅ VÄSTKUSTEN?


Toast Madam-tjejernas intro var en video där dem imiterade Moa och Dan när dem träffades för 14år sedan. Fantastiskt roligt att se Moa och Dans förvånade miner.


Många tal, och här står Dans syster som höll ett väldigt väldigt fint. En och en annan tår fick man torka bort ifrån kinden efteråt…


Jag satt vid tärnornas bord (hedrad) <33 Och min bordsherre var ingen mindre än Wille Bille!! Tjoho! Här hade jag bytt klänning efter att ha fått krampattacker i magen (standard älskar att jag är förberedd med flera olika klänningar inför varje tillställning jag går på just pga detta!)


Plötsligt damp 8 galna svinroliga grabbar in och höjde stämningen till topp. Bonnkapellet hette dem och var alla iklädda så bonniga utstyrslar som möjligt. Till en början skrattade jag bara hejdlöst åt just den grejen. Jag visste inte att dessa grabbarna var kändisar i Linköping, alla vet tydligen vilka Bonnkapellet är! Så härlig grej som har gått i generationer på skolor i åratal (hittade en bild ifrån 1928 från några som också spelade i Bonnkapellet). Rätta mig gärna om jag har fel! Dessa killarna tycker jag verkligen att man ska boka inför fester och evenemang.


Efter det gick vi alla i samlad trupp ner till klubben och dansade bugg. Jag har typ aldrig dansat så mycket som jag gjorde denna kvällen? Jag hade verkligen så fruktansvärt kul!!!


Så när klubben stängde vägrade jag gå hem och drog istället med ett gäng andra människor på efterfest i någons hotellrum. Högsta volymen på musiken och teqilan svaldes rätt ur flaskan. Här var vi fram tills kl 05 och jag insåg att jag hade en söndag jag skulle överleva också.

Tack för ett makalöst roligt bröllop Moa och Dan. Hoppas ni har det fantastiskt i Italien och beställ in en extra god drink, skåla med varandra och njut av vilken dag ni styrde ihop. Jag är så tacksam över att jag fick komma och fira denna stora dagen tillsammans med er.

6 kommentarer

 1. De heter Bonnkapälle och deras outfits har ingenting med att vara ”bonniga” att göra utan är mer en studentikos grej. Tror många som läser på Linköpings universitet någon gång har varit på en sittning där dessa gycklar.

  1. Ellinor Löfgren

   Haha jaaaa det kändes verkligen så! Typ alla på bröllopet var ifrån Linköping förutom jag som inte förstod någonting ha ha 😀

 2. Bonnkapälle*, riktiga stämningshöjare!

  1. Ellinor Löfgren

   HAHAHA jag dör!! Googlade till och med på ”Bonnkapellet” ;-D Jaaaa verkligen!!!!

 3. Hej Ellinor, vet du var brudens päls kommer ifrån? Den ljusgråa alltså! Vi söker päls till min syster son skall gifta sig i November 🙂 tack på förhand!

  1. Ellinor Löfgren

   hhhmmm oj ingen aning!! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *