Morgonmeddelande ifrån Annie Lööf i inkorgen

Godmorgon på er allihopa! Min morgon började med att ett meddelande ifrån Annie Lööf väntade i inkorgen. Vi har chattat förut under valet, men nu skrev hon för att tacka för mina uppdateringar kring valrörelsen på min Instagram Storie. Jag blev såklart väldigt glad, jag har sett upp till Annie i många år. 


När jag var yngre kände jag mig alltid väldigt trängd av tanken att jobba på ett bolag där jag inte fick bestämma så mycket som jag ville. Sedan jag tog studenten för 5år sedan har jag haft tre ”riktiga” jobb. Social Media Coordinatior på det danska smyckesföretaget Hvisk, Business Developer hos Facebook Byrån Ingager och Creative Strategy Success hos den internationella Influencer Marketing byrån Relatable. Och jag tror att alla mina chefer (+ dem jag har haft på mina olika bloggnätverk) kan enas om att jag vill kunna påverka i min roll. Jag har mycket idéer på hur man kan utveckla och förbättra. Det är liksom min grej och det är det jag är bra på. Får jag inte göra det känner jag mig kvävd.


Jag ville väldigt länge bli politiker, helst statsminister såklart.  MEN när Annie klev in i Riksdagen och pratade om kvinnligt företagande, att starta bolag och att småföretag är otroligt viktiga för Sverige var det som att hon öppnade en dörr jag inte visste fanns. Och jag vill faktiskt tacka henne för det. För sedan hennes tal den där dagen har jag drivit Pdotter Business på heltid <3

HEJA OSS KVINNOR för att vi vågar ta plats och göra vår grej, trots att det fortfarande sticker i ögonen på många. Väldigt ofta tar allas elaka kommentarer och fördomar om en över. Men efter detta meddelandet så är det omöjligt att inte bli pepp. Nu ska jag köra finliret på min marknad- och affärsplan. Det är ta mig f*n min plikt att ta plats som kvinna och inte låta mig hållas tillbaka. Speciellt med tanke på att jag kan påverka er som läser min blogg till att göra samma sak. Jag vill vara en utav de där företagarna som i statistiken bidrar till svensk välfärd och skapar jobb. Let’s go!

2 kommentarer

  1. Så Fint skrivet!
    Jag tror det är många som är med Dig, inklusive mig själv.

    1. Ellinor Löfgren

      TACK!! Åh jag hoppas det!! Vi tjejer måste gå ihop oftare och peppa varandra <3 !

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *