Jag fyller 23år!

Hipp hipp hurra för idag är min födelsedag! 23år! Ingen ålder alls så jag har ingen ångest. Jag väcktes imorse av rosor, ljus och en väldigt fin present. Jag blev så chockad för jag trodde att jag redan hade fått min present i förra veckan hehe. Idag jobbar jag hemifrån och förbereder morgondagens poddavsnitt som ska spelas in!!!!! Jag är så nervös men jag tror att det kommer bli bra. Blir det inte bra så gör vi ju bara om.

Igår hände en grej i jobbet som gjorde att jag låg helt sänkt och grät i flera timmar. Helt ärligt så började faktiskt den här morgonen med att jag grät över samma sak också. Jag gråter seriöst aldrig över jobb, max 1minut sen borstar jag av det. Förutom när jag sa upp mig ifrån Relatable för då grät jag också i flera dagar haha. Jag är generellt sätt inte ens en människa som gråter om det inte är något fint som händer. Så jag funderar på om vi ska prata om misslyckanden inom karriär/privat i första avsnittet så att jag får prata av mig. Eller ska första avsnittet bara vara PEPP? Hm. När detta är klart ska jag både till Värmdö och Nacka forum för att göra research inför en grej. Och ikväll har jag önskat att få äta på restaurang J i Nacka. Min favorit av alla restauranger i Stockholm. Nu ska jag ha en fantastisk dag och njuta av att bli uppvaktad!

PS. Visste ni att dessa människorna också fyller år idag? 
Zlatan
Martin Stenmark
Gwen Stefani
Ashlee Simpson
”Den flygande köttbullen” aka Ljubomir Vranjes handbollspelare
Johanna Ahlm handbollspelare

7 kommentarer

  1. Stort grattis på födelsedagen fina Ellinor! <3

  2. Stooort grattis på födelsedagen Ellinor! Hoppas dagen blir fantastisk! Tack för en superinspirerande och ärlig blogg! Och så måste jag säga att du verkar vara en så genuin och genomhärlig person, kraaam!!

  3. Grattis på födelsedagen! 🙂

  4. Stort grattis! Det vore intressant att få reda på hur du hanterar dina känslor om misslyckande och vänder det till någonting positivt. För vi är många som är väldigt hårda mot oss själva och tycker att vi aldrig duger, då vi alltid jämför oss med andra och social media har inte gjort det enklare. Så från misslyckande till pepp, det ena utesluter inte det andra.
    Stort grattis igen 🙂

  5. Grattis fina du!! <3

  6. Stor grattis Ellinor, du är bäst<3

  7. Grattis ✨✨

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *