Första podcast avsnittet inspelat!Igår klev vi nervös in på Acast kontor och sa peppande saker till varandra för att klara av att spela in avsnittet. Det var så otroligt läskigt!!! Men efteråt kändes det ganska skönt för en sekund att ha det överstökat. Efter oss kom Yasmine in och skulle spela in sin podcast: Resan Hit. Med sig hade hon Elaine Eksvärd som gäst. Otroligt goa tjejer. Dem gav oss feedback på vårt podcast namn också. Just namnet är vi ganska nojjiga över så vi får ser om vi har kvar det eller om vi byter. Men vår podd-manager tycker att vi ska behålla det!


Här är hon! Gabbi! Tack för all pepp och hjälp. Till en början kommer JAG att klippa podden… Herregud hur ska detta gå… Men Gabbi stöttar och ger tips. Tur det för jag är den mest otekniska människan på planeten. När jag satt och klippte i podden igår när vi hade kommit hem, så blev jag såååå nervös. Jag tyckte såklart att allt var SKIT och har gråtit en skvätt. Jag VET att jag är självkritisk och jag vet att Sanja kommer att bli ledsen när hon hör detta. Förlåt älskling<3 Men jag hör hur nervös jag är på rösten, hur mycket jag babblar på av ren nervositet etc. Jaaajaaaaa vem fan kan vara bäst första gången?! Efter detta kan vi ju bara bli bättre! När ni har lyssnat kan ju ni ge er feedback också. Vi kanske tycker samma saker är bra och dåliga. Eller inte! Hehe det ska bli spännande att höra er åsikt.


Jag är ändå stolt över att jag var modig nog att genomföra detta. Tänk att jag har velat starta en podd igen sedan 1år tillbaka, men inte vågat. Jag har världens bästa Sanja vid min sida också som peppar och hejar! Jag har fått klippa bort så många ”det där var gryyymt sagt Ellinor!!” haha!! Hon är bäst och jag är så glad över att göra detta med henne, oavsett hur det går.

1 kommentar

  1. Men åh kände att jag måste slänga iväg lite pepp då jag läste detta inlägg efter jag lyssnat på podden. Älskade den, tycker det ska bli så roligt att följa er! Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *