Imorgon släpps vår nya podd! Embrace her!


IMORGON SLÄPPS VÅR NYA PODCAST: EMBRACE HER!!!! Jag är så peppad men samtidigt nervös. Detta var första gången jag och Sanja poddade ihop någonsin, men jag tycker ändå att vårt samspel var bra. Vårt första avsnitt kommer att heta ”Fått karriären av killen” och Sanja berättar bland annat om hur hon fick sitt jobb som PR-chef på Hästens. Vad pluggade hon? Vem charmade hon? Och vad hade hon gjort innan?

Jag berättar om hur det är att driva ett enmanna-bolag som 17åring och hur jag råkade ut för en skattemiss och fick plötsligt minus på kontot. 2,5år senare så står jag i mitt drömhus som jag köpte tillsammans med min pojkvän.

Varför vi startade podden Embrace Her var för att vi båda saknade en podcast om karriär som drevs utav två tjejer i vår egen ålder. Annars är det mestadels män och som intervjuar personer som redan är framgångsrika entreprenörer eller människor som redan har sålt av sina bolag och är ekonomiskt oberoende. Så vi kommer att prata ifrån ett perspektiv som är PRECIS I BÖRJAN av sin karriär. Hur vi tänker, vad som driver oss, kanske bjuda in gäster som är i början/mitten av att bygga sina imperium. Och att imperium är individuellt för alla. Sanja har en version och jag har en annan. Utöver karriär kommer det att bli mycket livsstil. Relationsnack, vänskaper, pepp, ångest, hälsa och det hetsiga livet i storstan.

In och följ vår Instagram EmbraceHerPodd för att försäkra dig om att inte missa vilken tid samt var avsnittet släpps. Kontot är redan uppdaterat med en del händelser och upplevelser vi har varit med om det senaste, och som har inspirerat oss. Supporta två livrädda tjejer om inte annat. Detta är seriöst alldeles för påfrestande för mina nerver. Jag har gråtit i två dygn av rädsla. EmbraceHerPodd. Please?! Följ! ! ! !

1 kommentar

  1. Ser fram emot att lyssna på podden! Jättefin bild på er två för övrigt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *