Min helg i bilder – inflyttningsfest på Push


Min fredag började med att min mamma, syster och hennes hund Happy sov över för att jag inte vågade sova själv. Vi åt chark och drack vin tills 00 när jag nästan somnade med ansiktet i brieosten.


Dagen därpå städade vi hela huset (okej mest mamma) medan jag packade inför en kväll i Göteborg. Så jag hoppade på tåget vid 13 och var framme vid 16. Oj juste, detta är Vickans förlovningsring! Jag skickade en bild till P och skrev ”Tråkig”… ”Mycket” fick jag till svar. Inte alls en pik men det är väl gött för honom att veta vad man diggar tänker jag. Ska dock tilläggas att Vickan är född som ryss i ett tidigare liv och älskar allt som har med diamanter, glamour, glitter, paljetter och röda skosulor att göra. En själv framstår alltid som astråkig brevid henne.


Jag sminkade mig på tåget, lämnade mina grejer i Vickan (och Alex) lägenhet innan vi gick de 200 metrarna ner till en salong där alla fick håret fixat.


Sedan studsade vi vidare på kullerstenarna för en fördrink, innan det var dags att göra entré hemma hos värdinnan. Alltså ser ni hur snygga tjejkompisar jag har? Hade jag tagit denna bilden med en systemkamera hade det sett ut som om alla gick på en catwalk. PANGtjejer allihopa!!


Mickan har flyttat tillbaka till Göteborg (</3) och alla var väl egentligen glada för det utom jag. Eller okej, såklart jag är glad för hennes skull, men det är ändå något annat att ha sina vänner fysiskt nära. Även om man inte umgås varje dag, eller för den delen, vecka. Mickan är den jag kan sitta och snacka relationer och feminism om i flera timmar. Hon är den absolut i särklass klokaste tjejen jag vet på det området. Hon öppnade liksom ett fönster jag inte visste fanns. Hela den psykologiska biten, var/hur/om/men yadayada ni veeeet, hon har koll på allt sånt. Vem fan har det liksom? Halleluja för en sådan vän!


Hon visade alla hur man sväljer ner kaviaren med vodkan hö hö. Man var ju inte sen på den bollen.


Swosh sa det!… Sen satte jag i halsen. Ha ha ha.


Vickan <3 Den snällaste, omtänksammaste och mest givmilda människan jag vet. Harregud vad denna kvinnan betyder mycket för mig. Det var alltså hemma hos henne jag sov i helgen + min andra vän jag hittade i Göteborg när jag bodde där.


Mickans lägenhet var håååååll käften fin. Eller ja lägga och lägga – VÅNING säger man ju på ren svenska. Hon hade så många design favoriter som jag seriöst skulle döda för. Avundsjuk deluxe! Hon kommer ha det så bra i Göteborg <3 Okejdå, det är omöjligt att inte vara sinnessjukt glad för hennes skull. Men det vet hon att jag är.


Böbbel!!! Herregud vi drack mer än ett stall fyllt av törsiga karlar.


Vid 01 anlände vi till Push (tror jag?). Det var fullt pådrag men tyvärr såg jag inte en enda människa från när jag bodde här? Vart har alla tagit vägen? Skaffat barn? Flyttat till Stockholm? Vuxit upp? Haallooooo jag saknade er ju!


..Dock inte så himla länge för dessa brudarna såg till att jag tänkte på annat. Typ att ha den bästa kvällen på läänge.


Jag dansade NON-STOP. Eller okej, jag tog två pauser när jag shasade bort (hur stavas det?) hungriga norrmän. Varför kan inte killar ta ett nej? Vi tjejer har det så förbannat mycket roligare utan er? Hejdå!!!


TACK MICKAN för livets kväll!!! Jag hade det så sinnessjukt kul! Och sådant privilegie att vi kunde dansa loss själva där vid vårt bord så att ingen kom bort. Vi höll ihop hela kvällen och i princip alla stannade till stängning. När hände ens det senast? TACK TACK TACK TACK<3


Mina tjejor är bäst ingen protest. Om ni hittar mig så kan jag garantera er att jag hade det där fejset hela kvällen. Fanns ingen hejd på hur mycket jag kunde skratta. Och det var inte ens champagnen som gjorde det – det var dessa kvinnorna! Ha det gött haj!! (varför har jag skrivit på göteborska i detta inlägget? Rädda maj)

8 kommentarer

 1. Tack älskligaste älsklingen för världens mysigaste och roligaste helg! Du vet att du alltid är välkommen hem till oss <3 <3 <3

  1. Ellinor Löfgren

   <3 <3 <3 Love u

 2. Ser jättehärligt ut! Vet att de är en random fråga men älskar hennes soffbord, letat som en tok efter liknande… vet du eller någon möjligtvis vart den är ifrån?? Kraaam

  1. Ellinor Löfgren

   Jag kan fråga Mickan!! <3

 3. Hej fina Ellinor! Ursäkta väldigt oklar fråga här.. …men din kompis på bild nr 12 (HAHA ja jag har räknat för att du ska förstå) har en sinnessjukt snygg tröja på sig!! Sjukt random jag vet men får man möjligtvis be dig fråga vart hon har köpt den? Kärlek till dig finis!

  1. Ellinor Löfgren

   Heeej hahaha <333 Jag kan fråga <3

 4. Hej! Hade blivit så glad om jag fick veta var printet med modellerna som solar finns någonstans?

  1. Ellinor Löfgren

   Det är inget print, utan en tavla. Jag har sett liknande i Moodgallerian, i tavelbutiken! Kika där<3 Kram!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *