Pressvecka och ny kappa ifrån Busnel

Inlägget innehåller affiliate länkar 🙂


Väska Celine // Kofta ny klick! // Elins kofta Busnel // Kashmirtopp Davida // Byxor Zara // Skor Twist & Tango 

Såhär gick jag klädd idag! I min nya kappa ifrån Busnel. Jag ÄLSKAR den och känner mig så himla himla himla fin i den. Det är något med långa plagg och min längd som jag gillar. Långklänningar, långkjolar, långa koftor etc känner jag mig så himla bekväm i. Jag har suktat efter denna i snart två år, och nu äntligen är den MIN! Elin kom hem med en annan färg och enkelknäppt istället för dubbelknäppt som jag har. På axeln bär jag min senaste lilla dyrgrip också, satan vad jag älskar den.

Denna veckan är det pressdagar i Stockholm, vilket innebär att märken och pr-kontor öppnar upp dörrarna för print, oss influencers etc att klämma och känna på kommande sortiment. Jag har tackat nej till det mesta eventsen för att hinna jobba (annars kan man springa runt prick hela dagarna om man känner för det). Det är såklart väldigt väldigt trevligt men man hinner ju inte jobba så mycket. Och jag behöver få klart två kampanjer (Tradera och na-kd) samt skissa på en design. Jag har fått en förfrågan, så just nu skissar jag och så ska vi ta ett möte i veckan och se ifall vi kan komma överens. Spännande! Det händer mycket i mitt jobb just nu, och om jag vill kan jag hoppa på tre olika design-uppdrag. Vi får se vad  det slutar i – jag lovar att meddela er!

Nu ska jag tidsinställa podden på kl 06:00 imorgonbitti. Itunes strular så mycket vilket gör oss så ledsna. Men ni kan lyssna på oss antingen via Acast (hemsida eller app) alternativt Spotify! I let you know när vi finns på podcaster. Jäkla fan.

2 kommentarer

  1. Så snygg kappa, och den klär dig verkligen 🙂

    1. Ellinor Löfgren

      taaaaack <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *