Avsnitt 2 av Embrace Her

”Vad har präglat tjejerna till att bli dem de är idag? Vem av tjejerna blev anklagade att ha testat kokain på arbetstid? Sanja avslöjar sitt största fuck up i karriären och Ellinor pratar om mobbning och att bli bortvald av en förälder. Man får helt enkelt lära känna tjejerna på ett djupare plan. Förresten, kan ni gissa vem av Sanja och Ellinor som har svårt att släppa in nya vänner?”

Herregud vad kul detta är! Avsnittet är 40 minuter långt och vi kom in snabbare i det där med podd än vad jag trodde att vi skulle göra. Som utlovat delar vi med oss mer utav oss själva denna gången. iTunes strular som sagt, men söker ni på Embrace Her på Spotify eller på Acast.com så hittar ni avsnittet direkt. Eller bara klicka på bilden här ovan! Kom ihåg att berätta efteråt vad ni tyckte. Happy onsdag!

6 kommentarer

  1. Kul att ni är igång, jag tyckte om första avsnittet! Jag måste dock erkänna att jag fick stänga av detta avsnitt efter 10 minuter för det var sååå monotont. Kanske berodde på din huvudvärk men ni var så ”låga” så man blev ju mer deppig än peppad. Hoppas ni är lite mer inspirerande nästa gång, får ge tredje avsnittet en chans!

  2. Håller inte med Madde. Gud vad härlig Sanja är! Blir såååå peppad utav henne. Vill veta allt om henne

  3. Jag gillar verkligen så mycket ert tema! Behövs verkligen. Gillade ert andra avsnitt, så nice. En bra början 🙂

    1. Ellinor Löfgren

      Tack!!! <3 <3

  4. Håller med ovanstående kommentar

  5. Åh vill bara säga att jag tycker om din och Sanjas podd så mycket. Jag lyssnande förut även på din och Hannas podd och wow vilken skillnad det är att lyssna på dig nu. Du känns så himla trygg i dig själv och det lyser verkligen igenom på ett ödmjukt och härligt sätt. Du är lika klok som alltid och så härligt att få ta del av era tips, diskussioner och egna berättelser. Fortsätt så!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *