Ringde min pojkvän och sa att jag var otrogen med hennes man


Bilder ifrån Linn Herbertssons event med Rum21. Så himla kul, dagen innan hade jag beställt en stor runt 110cm spegel ifrån dem som är placerad i hallen nu. Längtar efter att visa er bilder. Det är bara så himla KASST ljus hela tiden. Livet som bloggare på vintern är aningen frustrerande. Denna kvällen var så bra för mig. Jag fick närmre relation till flera bloggtjejer och vi alla öppnade upp oss och hjälpte varandra. Mitt humör vände 1 minut efter att jag klev in i butiken. Vi åt nämligen middagen i Rum21’s nya butik på Kungsgatan mitt i centrala Stockholm.


Hej och förlåt. Livet är upp och ner. Besöket i måndags hos psykologen satte lite ribban för veckan. Och det besöket gick åt h*lvete. Jag stängde mig ganska snabbt då jag tyckte att hon var okänslig, då blev hon irriterad över det och ifrågasatte min prestationsångest då jag ju ”bara sitter framför datorn 2-4 timmar om dagen”. Vi båda sa snällt tack och hej till varandra kan man väl säga. Jag skulle lanserat ett jätteroligt ambassadörsskap denna veckan som jag är SÅ glad över och som ni kommer tycka är kul. Det handlar nämligen om inredning! Men sen strulade jag ihop det med leveransen så paketet kommer i nästa vecka. Och då blir det fler samarbeten än min policy nästa vecka (2st samarbeten max antingen blogg/IG post/IG storys under). Känns som jag sviker mig själv och er. ”Dålig dålig dålig” bara ekar i hela huvudet.

Ni vet ju att jag är inne i en rätt virrig period i livet just nu. Jag mår bra, men känner mig förvirrad i mitt mående. Jag kan inte lokalisera varför jag mår som jag mår. P stöttar så gott han kan och är verkligen min trygga pelare i detta. Jag har ju egentligen aldrig outat honom i mina sociala medier, men de senaste 2 månaderna har hans ansikte syns på en del storys osv vilket har känts skönt. Men igårkväll när jag var borta på middag så ringde han och berättade att en tjej hade ringt och sagt att jag har varit otrogen mot honom. Hon detaljerat beskrev min flirt med hennes man och vart vi brukade umgås. Jag har haft det ganska jobbigt med tjejer under åren som vill förstöra mellan mig och killar. Detta är alltså inte första gången det händer, och jag har även blivit uppringd och sagt att mina pojkvänner är otrogna. Jag blev otroligt påverkad och rädd utav detta. Vill låsa in mig och P i huset för all framtid och stänga ner mina sociala medier. Det är obehagligt när det kryper en inpå livet på det sättet. Hur någon annan kan vilja förstöra…

Blogg-appen i min mobil vägrar att fungera, likaså Lightroom som jag har alla mina filter i och redigerar i. Och i princip ingenting har gått min väg denna veckan. Universum kanske tyckte att jag borde fokusera på mitt mående just nu. Vad vet jag? Men herregud vad jag saknar bloggen nu. Dock gäller det att inte bli påverkad utav otrohets-händelsen, skaka av sig det och inte bli rädd för att dela med mig. Samtidigt undrar man ju om det är värt att utsätta sig själv och sin RELATION för sådant här. Jag känner ett sådant obehag.

16 kommentarer

 1. Alltså omg vad mycket negativt negativt negativt.. fattar att du är ärligoch allt inte är perfekt jämt yadayada men herregud man blir ju nedstämd då man går in här senaste tiden? Inte alls kul längre liksom

  1. Lite väl hård kommentar kanske, men kanske psykologen inte är helt
   fel på det? Kanske inte handlar om prestationsångest utan mer att du är negativ, dina inlägg o stories genomsyras av så mkt dåligt mående/ångest/negativitet o ”gnäll” kanske är mer värt o ta tag i det i grunden men såklart med en psykolog med lite mer förståelse (eller som du ”klickar” bättre med)

   1. Ellinor Löfgren

    Psykologen var helt fel på det och jag kommer inte hänga ut henne med alla sjuka saker hon sa till mig. Är livrädd för att gå till en psykolog igen. Självklart ska man inte gå runt och må dåligt, jag behöver ju uppenbarligen ta tag i detta. Och idag mår jag sjukt mycket bättre och kan läsa denna kommentaren objektivt. Och helt ärligt så undrar jag varför du kommenterar något sånt här? Jag skrev ut det här inlägget i ren panik och att jag överhuvudtaget delade med mig av mitt psykologbesök var stort för mig. Jag var så taggad på att äntligen få må bra igen, att ta tag i vad som spökade. (dvs jag tog det i det som du tycker att jag borde). Istället blev jag påhoppad av den här ”psykologen” som undrade hur jag ens kunde känna prestationsångest? Dessutom skrev jag om en SJUKT obehaglig upplevelse som skakade om mig rätt mycket.

    Du menade säkert inget illa med den här kommentaren, liksom jag inte menar att ”gnälla” i mina blogginlägg. Men snälla, istället för att sitta och granska mig och hur jag är som människa: testa att känna sympati för en annan människa och rannsaka dig själv eftersom att du tycker att jag ska göra det. Tex: ”Är det läge att skicka iväg den här kommentaren JUST NU? Vad får JAG ut utav det? Hur kan det landa?”

    Nu är det ju lugnt och jag är så himla glad över att jag inte läste detta när mådde så pissigt som jag faktiskt gjorde den kvällen. Och detta gäller alla som kommenterar bloggen och läser detta. För då hade jag blivit ASledsen. Det sista jag behövde höra efter det här psykologbesöket är att det är fel på MIG. För trust me dom tankarna dealade jag redan med. Kram på dig!

  2. Ellinor Löfgren

   Hej! Vet du: då föreslår jag att du läser bloggar där tjejerna ljuger som sitt fantastiska mående och hur prima ballerina deras liv är? Då är inte den här bloggen ett ställe du ska vara inne på. På riktigt alltså, jag skriver det för ditt eget bästa? Mår du dåligt av att läsa min blogg så ska du ju inte göra det. Jag skriver om mitt mående för att visa att jag också har pissPERIODER i livet. För det är iaf så mitt liv ser ut. Kram på daaaj <3

 2. Hej Ellinor
  Jag och flera av mina vänner har träffat en fantastisk terapeut som heter Mona Bahkshi poor. Hon verkar jobba här nu: http://nina.se/forsta-linjens-psykiatri/
  Kan verkligen rekomendera att prata med henne!
  Ta hand om dig!
  Kram!

  1. Ellinor Löfgren

   Hej och TACK!!!!!!!! Det ska jag göra!!!!! <3

 3. Men gud.. fattar inte hur folk orkar asså?!

  1. Ellinor Löfgren

   Nej det är så sjukt verkligen. Men hoppas på att det bara var ett missförstånd. Att det fanns någon annan Ellinor Löfgren därute som är otrogen ha ha ha

 4. Hej! Tack för att du alltid inspirerar och är så ärlig i dina kanaler! Det blir så mycket mer äkta!
  Så himla tråkigt att tjejer och kvinnor gör såhär mot varandra istället för att stötta och hylla.

  Jag har en liten fråga och det är hur både du och P hanskas med detta? Även om det inte ligger någon sanning i det så måste det väl ändå vara väldigt påfrestande? Hur reagerar P i situationer som denna?

  Kram Lovisa

  1. Ellinor Löfgren

   Heej!! Väldigt bra fråga. Helt ärligt så jag CHOCKAD över hur bra han hanterade det. Detta har ju som sagt hänt mig flera gånger innan med ex och liknande. Och då har det blivit hus i helvete. Men P var så lugn medan jag var den som fick panik. ”tänk om han inte tror på mig”, ”är någon ute efter att förstöra” osv. Herregud han e så jävla bra alltså. Åh. <3 Och självklart är det påfrestande, men just i denna situationen blev vi nog båda ännu mer säkra på varandra. Helt ärligt. <3 Kram på daj Lovisa!!

 5. Hej! Din blogg och hela du är GRYM! Det du beskriver med ditt mående är något som jag själv har upplevt och upplever till och från; man saknar ett syfte i den konstanta högpresterade miljön man är i, det orsakar likgiltighet och det är ingen rolig känsla. Plötsligt känner man sig 25% död.

  Det jag menar är att, när man ibland känner sig lost och under en längre tid, kan man sakna ett syfte. Man vill nästan alltid ha en funktion, ett ställe där man betyder i det större, att folk räknar med en, uppskattar och där du älskar din roll och den DU är i din roll. Därför ängnar sig många åt välgörenhetsarbete, de känner att här får de tid att ge, och responsen är kolossal. I den här ytliga världen vi lever i, kan det därför vara svårt att finna sitt syfte, en mening som är djupare än bara det vardagliga och ytliga. Testa att göra något för någon annan, hjälpa till med läxor, flyktingar, djur…insamlingar, ja någonting som inte innebär lön och att du är fokus, utan bara tacksamhet för att du behövs åt någon annan som är i fokus. Ditt liv kommer bli så mycket rikare och kanske kan du lära dig något nytt om dig själv till och med! Vi är inte skapta att gå på repeat.
  Vi är upptäckare och vi har lyxen att upptäcka oss själva 🙂

  Tack för din blogg 🙂 och ta hand om dig!!!

 6. ❤️❤️❤️ hur kan en frisk människa ringa någons partner och hitta på en sån sak?! Blir verkligen ledsen för din skull 😣❤️❤️❤️

 7. Alltså fan!! Den där kvinnan måste vara hemsk som orka! Orka får någon annan att mår dåligt. Orka att försöka förstöra en relation. Älskade fina Ellinor; du är så underbar! Skit i denna genomäkliga kvinna. Du är såå mycket bättre än hon. Stoooor kram!!!

  1. Ellinor Löfgren

   TACK Gabriella <3 <3 <3 <3 !!!!!!!!!!!!!!!!! Detta var precis vad jag behövde läsa!! KRAM!!!!!!

 8. Gör en lista. Tre saker som du vill genomföra idag, tre saker du är tacksam över ock tre saker du ser fram emot. Tro mig, ibland behöver man bara bryta ner saker för att inse att allt ej är hela världen och det finns mycket att vara tacksam för. Sen vill jag tipsa om en kvinna som heter Petra Brask, Petra är planeringsexpert. Bra för tjejer med lite stökig hjärna som bara behöver lite vägledning kring vad som ska fixas.

  1. Ellinor Löfgren

   Tack tack tack!!!!!!! Ska leta upp henne på IG, och om hon har någon bok så ska jag köpa den!!!

   Och det är så sant det du säger. Jag har försökt flera gånger man det är så himla bra att bli påmind! <3 Tack!! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *