Söndagsoutfit – våga väga svart på vintern!

Inlägget innehåller adlinks


Kjol H&M släpps i butik om någon vecka// Tröja Lindex // Jacka slutsåld na-kd liknande här // Väska Zara // Skor Zara 

Såhär kan en gå klädd en söndag! Jag har fått en besatthet av såna här kjolar med taxklack till, det är det enda jag vill bära! H&M har ett brett utbud insåg jag precis. Som ni vet försöker jag ju att bojkotta helsvarta outfits i den mån det går! Och jag känner mig faktiskt mycket finare de dagarna jag går klädd såhär. Den här dagen har varit supermysig med hela två adventsfiranden på olika håll. Jag har varit superduktig med kameran sen i fredags, så ni kommer få en ”helg i bilder” imorgon. Idag är en sån där dag när jag är så OTROLIGT tacksam över mitt liv. Den här helgen har varit så himla bra och jag har fått en påminnelse om hur fina människor jag har omkring mig. Inte bara ens närmsta närmsta utan även ens vänner och blivande vänner.

Jag har ett sånt himla sug på att utforska mitt umgänge mer om ni förstår? Gräva djupare i relationer jag inte har haft tid för innan. Öppna hjärtat för fler, men också öppna det MER för de jag redan har nära. Jag är liksom redo för det på något vis. Nu har jag det tryggt och stabilt på hemmafront och jobbfront, då kan jag lägga mer energi på nya vänskaper och nya nyanser av vänskaper. Ibland isolerar jag mig och har svårt för att släppa in människor, men jag har insett att det oftast är i perioder när jag har mycket av annat. Typ kris i familjen, kaos hemma eller mår dåligt på jobbet. Jag har med andra ord ett SUG PÅ LIVET!!!!!!!! Hur jävla härligt är inte det! Nu ska jag slänga mig i soffan med kärleken i mitt liv och kolla på serier och kanske äta lite popcorn. Livet <333

1 kommentar

  1. Såååå snygg kjol! Kan du inte meddela när den kommer ut? 🙏🏻

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *