Det första julpyntet och 4st granar


Dessa två hälsar en välkommen när man kommer hem till oss! 200kr/st hos Jula. 

Vi har börjat julpynta lite smått hemma, vilket ingen är mer glad över än jag. Jag älskar ju pynt! I år har vi faktiskt beställt en gran som kommer med leverans, och de frågade idag och frågade om dom kunde komma tidigare. ”Jaaa” skrek jag! Jag tänker att vi kommer ha fyra granar hemma i år. En minimini plast i ett sovrum, en mellanplast i tv-rummet, en stor riktig i vardagsrummet och en riktig utomhus! Det låter nog köttigare än vad det faktiskt är haha.

Igår var jag så orimligt pepp! Vilket jag var idag också. Vi åkte och hämtade kaminen imorse, jag klädde på mig min nya favoritkjol och begav mig in mot stan. Sen gjorde jag misstaget att lyssna på Livet på läkaren, med Maja och Sanna. Jag gillar deras podd, men denna veckan pratades det schizofreni vilket gjorde mig undermedvetet superledsen. Väldigt viktigt avsnitt så lyssna ändå allihopa! Menmen jag repade mig aldrig och nu vill jag egentligen bara åka hem. Men! Först ska jag försöka peppa om inför att jag själv ska spela in ett poddavsnitt. Jag och Sanja har inte setts på två veckor så det ska bli så kul<3

2 kommentarer

 1. Hej! Okej såg din tweet och måste fråga

  ”Har alltså köpt biljetter till Relationspoddens livepodd för mig och min kille. Helt idiotiskt vi kommer ju göra slut??? Dom ”vill inte din partner ha en öppen relation gör slut!!” Jag & min kille: ???? Aha hejdå då”

  Vad betyder öppen relation för dig??
  För mig är det när man får vara/ligga med andra??

  För dig?

  1. Ellinor Löfgren

   Haha jaaa same! Och det är varken jag eller P speciellt intresserade av hehe 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *