Granarna på plats

Min vy imorse vid morgonkaffet. Ni ska få se bättre bilder på granen och allt pynt inom kört. Men vi beställde den med hemkörning via Södra Group. Tips!

Sms jag skickade till Elin imorse med bild på båda granarna.

Alltså jag blir på riktigt så orimligt kär, både i min pojkvän men också i livet när jag ser den här bilden! Jag kan inte förstå att jag ska få spendera min första jul i vårt gemensamma hus. Det är så orimligt stort och ska absolut skålas med champagne närmre julafton. Jag är så stolt över oss. Jag har börjat fundera på året som varit och det är så många saker jag faktiskt är väldigt stolt över. Resor som jag har vågat påbörja både inom jobb men också privat. Och projekt som jag har vågat avsluta. Resor som vi har påbörjat tillsammans. Tänk att vi köpte det här huset ens? Trots att förmodligen alla våra närmsta tänkte ”ojojoj är det inte lite tidigt” hahaha. Men för oss är huset det mest naturliga i världen. Och jag måste påminna mig själv om att leva i nuet och njuta, trots att det känns så SJÄLVKLART naturligt när vi pyntar granen osv.

Förra året, trots att min älskade svärfar gick bort, så var det Trygghetens år (tror jag att jag döpte det till?). Men såhär i efterhand känns det mycket som vänskapens år. I år och andra sidan har vi tagit måånga risker, satsat allt och VUNNIT. Kanske Stolthetens År 2018? Eller? Tåls att klura på. Jag är väldigt stolt i alla fall. Detta har varit en målbild för mig i mångamånga år. En trygg jul i mitt egna hus där jag och min sambo sätter reglerna, ingen annan.

1 kommentar

  1. Åh jäklar vad mysigt det ser ut. Är ute och reser tills januari och detta får ju mig att cravea en jul i Sverige ännu mer haha! Älskar förövrigt er stil i huset, så stilrent. Kram på dig och tack för fin blogg xo

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *