Nytt poddavsnitt ute!


Precis som varje onsdag så släpps er favoritpodd (?!) Embrace Her haha! Denna veckan pratar vi om hur vi hanterar misstag, om vi är rädd för att göra fel, ifall Sanja är redo för barn och hur jag och P tänker kring föräldrarledighet. Salig bladning med andra ord! ”Erkänn dina misstag” heter avsnittet och finns där poddar finns.

Som ni vet har ju jag tokmycket ångest över den här podden. Jag älskar den för jag saknade ett liknande segment innan vi började, jag älskar tiden ihop med Sanja mm. Men detta är så OTROLIGT blottande. Är livrädd varje gång avsnitten släpps och vill helst av allt inte skriva om det för att jag är så rädd att någon ska attackera mig hahaha. Aja länk har ni här i alla fall. Enjoy!

2 kommentarer

  1. Jag ääääälskar er podd <3 keep doing what you do!!

    1. Ellinor Löfgren

      ÅÅÅ TAAAACK!!!!!!! Idag släppte vi ett nytt avsnitt! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *