Vad händer med influencers psyken?


Långa kostymbyxor Lindex adlink// Blus Valerie // Väska Bottega // Klocka Victorinox // Örhängen na-kd // Ring LV 

Såhär gick jag klädd i förra veckan när jag intog Djursholms Country Club. Ni som har lyssnat på podden vet att Graaf Ledin PR bjöd in till ett otroligt spännande event. Inte bara för att jag älskar varumärket som stod bakom det, eller för att jag träffade nya kompisar. Utan för att jag hamnade i MÅNGA intressanta diskussioner. Bland annat om vad som faktiskt händer med Influencers PSYKEN av att hela tiden vara uppkopplade och självutlämnande. Mer om det snart! Men här stod jag och blev välkomnad utav underbara grundaren Lisa. Jag blev så himla inspirerad utav henne och att hon satsade på någonting som var hennes hobby. Jag tror ju stenhårt på att man kan jobba med vad som helst bara man ser business-biten i det hela.

Men ååååååååfan att jag blev GRÅTIG när jag kom in i den här matsalen. Dukningen var så otroligt vacker och det var ett axplock av Royal Design urval. Vi var ett väldigt blandat ASROLIGT gäng. 

Heja heja heja ägarna av Sniph!! Ni är så otroligt grymma och jag personligen ÄLSKAR ju Sniph (uttalas Sniff)  och är övertygad om att ni kommer nå alla mål ni någonsin sätter upp. Som konsument är man prenumerant hos Sniph och får därmed en parfym i månaden för 149kr. Detta för att du ska hitta nya dofter du älskar. För att du säkert ska veta att du kommer gilla parfymerna så får du välja kategori när du blir medlem. Jag är tex en typisk Unisex/Avant-Garde person, men sedan kan man välja mellan Clean, Trend, Female Klassisks, Mens Work och Mens Aesthetic. Orginalparfymerna är inga billiga historier utan man får verkligen hem LYXIGA parfymer. Vill man test-sniffa för att hitta sin kategori kan man besöka Sniph hos NK.


Här har ni mannen Sanja pratar om i senaste avsnittet av Embrace Her. Puddingen kunde nämligen SPÅ! Huuur kunde jag missa detta! Jag älskar ju sånt här!

Två favoriter – Bisse och Sheila var på plats! Sheia vill att jag hänger på henne och föreläser om Storytelling i Bonnierhuset. Jag var ju där i våras i en paneldebatt om Influencer Marketing och då hade hon lagt mig på minnet. Några veckor senare sprang vi in i varandra och nu blir jag så orimligt glad varje gång jag ser henne. Och Bisse gömman känner ni ju till sedan tidigare, och förhoppningsvis följer ni henne redan på Instagram!


Här i en konversation med Cimon om influencers måenden och hur han och jag hanterar den ständiga uppkopplingen. Vi båda insåg snabbt att vi använder oss utav ”var hur personlig du vill men aldrig privat” för att skydda oss. Vilket jag tror är väldigt hälsosamt. Jag själv ser ju hur många youtubers, influencers etc delar med sig utav det privataste dem har, sexliv, familj, pojkvänner, drama, ångest etc och det slutar alltid bara med att följarna vill ha mer mer mer. Dom nöjer sig inte och blir både irriterade och arga om dom inte får höra ALLT om vad som har hänt. Som människa är det omöjligt att i slutändan må bra i det. Just för att det oftast involverar många relationer i ens närhet och för att det blir en enorm press. För att få någon typ av paus krävs det att man distanserar sig till internet tror jag. Jag skulle bli knäpp i huvudet om jag började leva mitt liv som många av mina följare efterfrågar. Pank skulle jag också vara haha.


Bredvid Sanja har ni genierna Graaf Ledin PR som jag har blivit kompis med nu efter snart två års jobbkontakt. Dom är så otroligt varma, genuina och prestigelösa. Något som verkligen saknas i PR världen tycker jag. När det kom ut att dom skulle sköta all PR för CAIA Cosmetics (Biancas sminkvarumärke) blev jag så OTROLIGT glad för deras skull för dom förtjänar det verkligen. Heja heja heja ni vet vilket fan jag är utav er!


När man talar om trollen, fina Lovisa och Bianca. Usch känner mig så taskig varje gång jag springer in i dem för jag säger snabbt hej och sedan börjar jag pussa på lilla Sammy. Han är så söt att det gör fysiskt ont i en!!

Maten var så smaskens och upplägget var superkul!


Mina fantatsiska bordsdam Sandhra och jag pratade mycket egenföretagande och plugg. Hon har nämligen erfarenhet utav båda och berättade att det är helt ologiskt att man via plugget lär sig att fatta beslut baserat på teori. Medan i verkliga livet gäller det enbart att fatta snabba beslut på magkänslan som egenföretagare. Det var intressant att höra, jag som alltid bara har gått på magkänslan. Redan i tonåren visste ju jag att jag skulle vara egenföretagare och skippa universitetet. Hon har en liten cocker spaniel och vi kom direkt in på det där med hur mycket jag själv vill köpa en hund också såklart…


Tack tack tack tack för en otroligt härlig torsdagskväll bästa Sniph! Jag själv som älskar doft (dock ej bra på det men känslan av att ha den där PERFEKTA parfymen för en själv är goals) uppskattade detta väldigt mycket. Dessutom har jag ju följt Sniph på håll i flera år och nu ska jag äntligen få testa själv! Perfekt present också för den som vill köpa en finurlig rolig prisvärd julklapp vettja!

1 kommentar

  1. Oj så fint uppstyrt! Vilken vacker lokal, ser ut som världstrevlig middag!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *