Mitt synfel och nya glasögon

Inlägget innehåller adlinks.

Här hittar ni mina nya glasögon. 

Äntligen har jag köpt nya glasögon! Eller såhär, jag var tvungen. Jag satte mig på mina gamla så ”staven” (vad heter det) bakom ena örat gick av. Men glasen på dem är ju fina, så nu tog jag tummen ur och köpte nya genomskinliga ifrån Nividas i samma modell jag har haft tidigare. Modellen heter Vienna och jag har haft dem sedan Nividas startade för tre år sedan. Sedan hade dem fått in samma modell fast STÖRRE vilket jag alltid har saknat lite i mina. Jag har så stort huvud så jag behöver STORA glasögon, stora hattar mm. Fastän jag behöver glasögon (+2.75 +2.25 samt astigmatism) så är jag dålig på att använda mina, men jag måste bli bättre om jag ska kunna ta körkort ha ha. Min nya modell heter något så klurigt som Vienna Large och jag längtar ihjäl mig efter dem. Prisvärda glasögon och solglasögon och dom erbjuder studentrabatter såg jag också vilket jag tycker är asbra iom levenet som student.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *