Veckans schema och snöfrossa


Herregud vilken natur man vaknade upp till imorse! Jag döör vad vackert! När det är snö ute är vintern min favoritårstid tror jag bannemig! 

Måndag:
Göra klart mina dukningar inför jul och nyår som jag ska lägga upp här. Spela in podd med Sanja och bestämma oss för om vi ska tacka JA till en föreläsning i Skåne. Vi har fått en del förfrågningar redan vilket är sååå kul! Redan efter första månaden ville Google och Digitalakademin att vi skulle föreläsa. Herregud så stolt och tacksam. Sen ska jag besöka en arbetsterapeut vilket känns pirrigt! På eftermiddagen så ska jag köpa julklappar inför julklappsleken (spelar både med min familj, P’s familj och vänner woah). Samt EN klapp till P, det är vår deal i år vilket känns sååååå skönt. Egentligen vill vi båda skippa det helt, men innerst inne vet jag att jag vill öppna en liten klapp på självaste julafton. P är dock jordklotets svåraste människa att köpa presenter till.

Tisdag: 
Podda med vår andra gäst! Det är en svincool kvinna som bytte karriär helt och bara gjorde sin grej. Otroligt inspirerande. Vår städerska måste släppas in hemma och vid lunch ska jag träffa Josef som startade Businesspodden. Jag måste köpa jultröjor och lösa det sista pyntet hemma. Jag har ett telefonmöte med en sjuksköterska för uppföljning av tabletterna. Och på kvällen ska jag till Relatable (!!!) för en inspirationskväll där teamet och några influencers ska slå ihop våra kloka huvuden. Lääängtar som aset, har saknat alla så mycket! Innan jag somnar måste jag packa väskan.

Onsdag:
Jag går på julledighet! Åka till Linköping på begravning för en nära familjevän till P och framförallt hans pappa. Blö varje gång jag tänker på P’s pappa saknar jag honom så så mycket. Kan fortfarande inte förstå att när jag väl fick någon form av fadersgestalt i mitt liv så försvann han. På kvällen blir det nog middag med Kristina P’s mamma <3

Torsdag:
Hänga med Carro och Andreas å lilla Walter såklart! Carro och jag pratas ju vid typ jämt men det ska bli kul att hänga med grabbarna också. Vi sover även över där på kvällen och kommer preppa en del inför fredagen.

Fredag:
FLICKORNAS JUL! Det ska bli så himla himla kul verkligen! Vi blir ett gäng på 15 pers hemma hos Carro hahaha vet inte riktigt hur det blev så, tanken var typ 3 ifrån första början och nu behöver vi istället catra mat hahaha sååå kul!! Riktig rajtan tajtan kväll.

Lördag: 
Åka tillbaka till Stockholm för att baka pepparkakor, hänga upp mistel och pynta skiten ur huset!! Skönt att allt är städat och fint tack vare städerskan.

Söndag: 
P’s familj kommer och vi ska äta skaldjur och mysa inför JULAFTON!!!! Så så så ledsen över att Brings kundtjänst är överbelastad och att de inte kan hjälpa oss att lokalisera vår soffa i lagret. Vi ville ju så gärna ha den under julen så alla fick plats. Menmen!

1 kommentar

  1. älskar inlägg med med ”helgen i bilder , eller ”dagen i bilder samt … veckoschema . Det är så mysigt , fortsätt med det gärna .

    God jul . 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *