Mina mest spelade låtar 2018

Varje år visar ju Spotify en vilka låtar som är ens mest spelade under året. Så jag tänkte: varför inte visa er vad jag har lyssnat på?

10. APESHIT – The Carters


9. Sand – Molly Sandén. Spelade denna mycket när sommaren var över och jag insåg att jag hade sagt upp mig ifrån Relatable och plötsligt bodde i ett hus i Nacka. Jag var så förvirrad.


8. Småstadsprat – Per Gessle Lars Winnerbäck.


7. SAD! – XXXTENCATION.


6. Do you think about me – Benjamin Ingrosso. Alltid på promenaderna jag gick när vi hade flyttat till huset.

5. Breethe – Seeb. Alltså VARJE gång jag ska gå ut lyssnar jag på denna. Jag går typ in i trans när jag lyssnar på denna. In i mig själv på något vis och blir så jävla lycklig.


Herregud vad många bra kvällar jag har haft med mina tjejer i år. Älskar dom obeskrivligt!

4. Palma De Mallorca – Thomas Stenström. Sjukt otippad låt för vi lyssnade på den i Sydafrika i februari när vi åkte runt och hjälpte barnen i kåkstaden. Sedan har P spelat den en del i somras när vi badade i poolen.


Jag är så otroligt glad över att jag tog chansen och mötte upp mina gamla familjevänner för att arbeta på skolan de har startat och byggt upp. Vilket otroligt arbete, vilka människor och vilka BARN. När vi var i Sydafrika så tog ju vattnet bokstavligt talat slut. Det fanns liksom inget mer… Då var det vätskeersättning, inga duschar etc som gällde. Uppdaterade er inte om denna resan för att det helt enkelt var för känslosamt för mig. Tog ju typ en paus efter den resan i två veckor ifrån sociala medier helt. Nästa sommar kommer dessa barnen till Sverige för att spela Gothia Cup och en av mina drömmar i livet är att bygga en skola i en kåkstad. Investera pengarna jag har tjänat in i saker som gör jordklotet till en bättre plats. Jag älskar mitt liv men livet var så enkelt och fantastiskt med dessa människorna. P och jag pratade på allvar om att flytta till Sydafrika i två år när vi får barn. Så bor vi utomlands och jobbar på savannen bland tjuvskyttet och på skolorna bland barnen.


3. Det ligger i luften – Tomas Ledin spelades prick varje gång ur högtalarna ifrån båten i somras. Vi var ute minst två gånger i veckan (jag vet jag vet jag visade aldrig det på bloggy för att jag inte ville verka ”skrytig”).2. Hooke Litt. Denna är superdålig men den ligger direkt efter min nummer ett låt på listan så därför spelas den ju alltid direkt efter. Hatar när man har såna låtar på listan över huvudtaget.

1. Mer för varandra – Norlie & KKV. Vinnaren!!!!! Jag har seriöst spelat denna minst 15 gånger i veckan sedan i juni. Oftast 15 gånger om dagen. Nu är den nästintill sönderspelad men jag kan liksom koncentrera mig när jag lyssnar på den. Den får mig att tänka på tonåren, alla mina tjejkompisar och att jag är tacksam över att allt stök i yngre dagar redde ut sig.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *