I min egna bubbla

Hej! Jag mår jättebra! Koncentrationen är obefintlig bara. Jag lever i någon egen bubbla och får ingenting gjort. Tror det beror på tabletterna då det blev värre när vi dubblade dosen. Tänkte sluta med dom imorgon för att se om jag mår bättre. Avbrutit detta inlägget ca 45 ggr pga jag påbörjat annat. Efter en bokstav kommer jag på något nytt! Något jag vill se, göra eller något jag glömt. Vi har haft gäster sedan den 23e och idag åkte dom sista (2a). Med undantag för tre dagar då vi själva var gäster hos vänner.

Vi har haft världens bästa jul och nyår! Jag har massa bilder men timmarna bara gick. Senast jag kollade på klockan var hon 13 och nu är hon 19. Alltså hahaha så vimsig och borta. Snöat in mig på hundar så har chattat med uppfödare i hela Sverige hela dagen… Rädda maaaaj! Förlåt inte bara bloggen som fått lida. Även Stories, Instagram och podden. Btw! Släppt två sjukt bra nya avsnitt. Ett med vår andra gäst – Veronica Virta som ger bra tips inför val av studier, hur man snabbt blir ekonomichef som ung och hur man startar bolag. Hej å hå! Finns där poddar finns! EmbraceHer <3

4 kommentarer

  1. Sanna Lindström

    <3

  2. Jätte vacker är du på bilderna, kram och har en bra dag!!

  3. Det är väldigt dålig kvalite på dina bilder.

  4. Johanna Niclasson

    Fina bilder!😍 vart är champagne glaset ifrån som din kille har? Har letat liknande!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *