Nu är julen över

Olika inspirerande bilder hämtade ifrån Pinterest.

Förlåt men jag är fortfarande inte ur min bubbla än. Antar att det är den där typiska januari-ångesten många får. Eller ångest och ångest jag är likgiltig? Timmarna bara går och jag stirrar rakt in i väggen. Jag kommer inte igång trots att man anstränger sig. Har ett berg av material att lägga upp, men bilderna blir aldrig bra. Äsch – jag tänker ta nya tag på måndag! Försöka att inte stressa upp mig över detta. Städade ur julen idag också och fick världens Post Christmas Depression. Huset känns så tomt och trist. Troligen därför jag bara hänger på Pinterest just nu. Och letar lyckan i en liten valp hehe. Jag har iofs velat haft en valp sen i somras, men insåg precis att jag måste få kontakt med en kennel för att kunna köpa Min hund innan sommaren är slut. Annars blir det först nästa HÖST. Ångest! Jag har fått ett sådant enormt sug sedan Elin skaffade lilla Selma.

2 kommentarer

  1. Hej 🙂 vad har ni för väggfärg i ert sovrum?

  2. Sanna Lindström

    <3

    Jag komma fortsätta läsa din blogg även om du ta en paus. Känn dig inte tvungen att uppdatera när du inte orka. Kram!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *