Nyår 2018 i huset!

Bättre sent än aldrig! Här kommer en bildbomb ifrån vårt nyårsfirande hemma hos oss i huset. Det känns som att det var tre veckor sedan, men det var ju faktiskt bara 6 dagar tillbaka i tiden. Jag har nog jobbat mer än vad jag själv förstår den här hösten. Så nu under julledigheten när det också var HÅLL IGÅNG så checkade jag ut helt i hjärnan efter nyår. Jag ber om ursäkt för det men det känns som att ni förstod läget där i julas när jag inte ens kunda formulera en mening och stängde av mobilen helt i flera dagar haha. Tack för att ni alltid är så jävla förstående. Nu tar vi en kik på nyårsdukningen:


I sista sekund blev vi 10 personer så vi behövde ta in utebordet. Vi tänkte först köra en lång länga men det blev ju ganska bra som ett stort fyrkantigt bort istället. Dagen innan fick jag åka och köpa en till likadan beige duk + mjuk underduk så att det skulle matcha. Sedan köttade jag bara på med småvaser, ljus, blommor och kottar. Vi kunde inte ha för höga blommor för då hade vi inte sett varandra över bordet.

Tips inför festligare middagar är att göra egna bordsplaceringar. Jag skar bara en tunn rand i gamla bubbelkorkar och fäste kortet i. Plättlätt och lite extra kul kanske!


Gästerna kom redan vid 15 och då hade vi några timmar där vi bara bastade allihop, sminkade oss tillsammans, strök skjortor och kjolar, åt snacks och myste med lilla Walter såklart. Och satte upp det sista pyntet! Champagneflaskorna och bokstäverna köpte jag bara på Hemköp, och flaggorna hittade jag i somras hos Partyland.


Lurken, P, Andreas, Kristoffer och Bagarn.


När vi stod här och korkade upp bubblet och samlades runt köksön så var det så svårt att inte bli nostalgisk. De senaste 2? 3? åren har vi åkt utomlands till något Öststatland över nyår och gänget hade det som tradition långt innan jag kom in i bilden också. Men i år var alltså första året vi var på hemmafronten och inte hade någon plan på att supa ner oss fullständigt. Carro och Andreas fick ju Walter i höstas som såklart var med oss och en av tjejerna var gravid. HERREGUD ÅNGEST NÄR I HELV BLEV VI SÅ VUXNA kände jag mest!!!! Blir lite blödig av tanken också. För jag älskar ju Walter på ett sätt jag inte trodde var möjligt när det kom till sina vänners barn. Och så ska det komma FLER knoddar??? HUR ska jag kunna få plats med all den kärleken och konstanta saknaden inombords? Fick inga bilder på lilla Walter för han hann bli supertrött och somna. Men ett tag höll han ut i sin lilla frack i alla fall.


Lurken och Lussie som jag tycker om så himla himla mycket. Dom är såna där kompisar som man har nära och tycker om fruktansvärt mycket, men som man är SÄMST på att styra upp saker tillsammans med. Bara därför ska jag smsa Lussie och fråga vad hon gör i nästa vecka.


Skål alla vänner för detta händelserika året!


Snacks innan förrätten. Här hade inte alla chipsen fått rödlök på toppen. Alltså löjromschips är livet!


Klassisk Skagen till förrätt!


Sedan körde vi ett varv av ”Året som gått – de bästa och det sämsta” vilket resulterade i gapskratt och tårar. Jag är så otroligt otroligt tacksam över 2018 som faktiskt har varit det bästa året i hela mitt liv. Och för att jag har kommit närmre de jag älskar. En dag kommer det ju vända men då vet jag att jag har vänner som backar mig och oss.


Sen kom vi såklart in på tusen andra grejer under spelets gång.


Surf & Turf till varmrätt.

Innan varmrätten hann vi även spela en omgång av Beam Bag. Jag måste fota det och lägga upp på bloggen snart för det är så OTROLIGT uppskattat av unga som gamla. Väldig stämninghöjare. Det tyckte dock inte Walter när jag skrek av lycka för att jag satte sackopåsen i hålet. Haha stackaren<3


Men alltså ser ni det här barnet!!!!!!! Han var den enda som var pigg dagen efter kan jag lova. Vi beställde typ 20 pizzor dagen efter men jag var för bakis för att fota dom. Resten av gänget åkte hem medan Jossan och Bagarn sov över en till natt innan dom tog flyget hem till Marbella igen. Vilket nyår! Det var helt perfekt! Tack alla kompisar för att ni ville fira hemma hos oss <3

2 kommentarer

  1. Sanna Lindström

    Vaaaad fina bilder>3>3>3>3

  2. ❤️❤️❤️❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *