Veckans schema och ny hobby!


Måndag:

Premiär för paddel på morgonen! Det gick sjukt bra och var så himla himla kul. Ett av mina nyårslöften var faktiskt att hitta en hobby och jag har länge varit sugen på att börja rida/börja spela paddel/handboll. Så nu var det dags! Det enda misstaget vi gjorde var att spela på en dubbel-bana hehe. Mycket spring men det gjorde inget! Vi ska spela igen på torsdag. Banorna ligger bara 5min bort och har massa lediga tider. Eventuellt en AW/middag med Mickan inne i stan. Men i övrigt är detta min första jobbdag efter semestern vilket känns så himla himla kul. Jag ska svara på mail, boka möten och påbörja ett excel-dokument. Måste måste måste boka körlektioner! På tal om bokningar så bokade jag en tid för Dermapen nästa vecka!! Skriker typ av längtan. Jag har velat testa den behandlingen i mååånader. Så när P tog tummen ur innan julen så ville jag nu göra detsamma.

Tisdag:
Köra klart excel-dokumentet med alla kunder. Jag har ju jobbat med sälj och vet att jag behöver samla alla befintliga/tidigare/kunder och hur jag ska behandla dem. Men jag har varit för lat – fram tills nu! Och sedan ska de som vanligt klippas podd. Denna veckan snackar vi färger och hur vi har dragit nytta av dem i jobbet. Ni som har hört talas om ”omringad av idioter” vet vad jag pratar om. För er som inte har koll – oroa er inte vi förklarar allt i podden. Sen ska vi faktiskt köra skridskor jag och P! Herregud det var typ tusen år sedan och vi båda är så peppade. P spelade hockey tills för 5år sedan när han blev sjuk.

Onsdag:
Jobb på kontoret fram tills 15 då jag ska till den berömda BrowFelicia och fixa brynen för första gången!! Jag längtar. På kvällen blir det en middag med bästis Elin hos henne och Selma på Kungsholmen.

Torsdag:
Träffa sjuksköterskan på morgonen och prata tabletter, och jag kommer berätta att jag har slutat med consertan. Jag vet att man ska ge det tid men jag vill inte trippla dosen utan byta istället. Jag känner NOLL skillnad och vill inte trycka i mig tabletter bara för att. Jag tog tabletterna varje dag i två månader. Ni är många som tipsat om Elvanse så jag ska fråga om dem. På eftermiddagen blir det PADDEL igen! Denna gången har vi bokat rätt bana. Det är flera kompisar redan som vill spela med oss framöver och jag hoppas verkligen att detta håller i sig.

Fredag:
Om det går bra att åka skridskor för P så kommer vi att göra det, men annars jobb som vanligt. Förutom ett avbrott på eftermiddagen då jag ska bleka mina tänder. Jag hör av mig om jag blir nöjd och kan eventuellt tipsa om salong. Sedan ska Embrace Her-duon samlas och podda!

Lördag:
Paddel igen om Sanja och Calle vill. Hahaha vem är jag? Men vi vill komma igång och bli någorlunda bra och då räcker inte en gång i veckan. En promenad runt Nacka och hitta nya favoritkaféer. Tääääänk när vi har köpt en hund och kan ta långpromenader med den. Livet! Jag rekar redan promenadsträckor nu som kommer vara perfekta för en valp. Det kommer dock inte hända på några månader. På lördagkvällen roddar vi middag för Sanja, Calle plus Elin och hennes dejt. Det ska bli såååå himla kul! Gissar på att det blir bastu och espresso martinis in på småtimmarna.

Söndag:
Bakishäng ute i Nacka och besöka vårt fik där vi planerar att bli stammisar hehe. Dom har ”Dagens soppa” varje dag som är gudomlig så jag ser redan fram emot detta.

Dagens lunch – kycklingsallad med couscous, grönkål och granatäpple.

3 kommentarer

  1. Haha sa till min kompis igår att ”vi borde börja köra paddel”, hon visste inte vad det var och inte jag heller egentligen. Men alla säger det är sååå kul, det här inlägget bekräftade det, haha! Låter som du har en härlig vecka framför dig <3

  2. Aldrig hört talas om Paddel!! Kan du inte göra ett inlägg om detta…vad det är och hur man gör osv? Skulle vara intressant. Kram!! Ta hand om dig.

    1. Ellinor Löfgren

      Jo absolut!! Det är som en blandning mellan tennis och squash!!! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *