Vår hall – hatthylla/klädhängare, tavla, rund spegel


Såhär ser det ut när man kommer in igenom vår hall! Det är så svårt att få med allt på en och samma bild… Men ytterdörren är till höger i bild. Och ytterligare till höger har vi en 110cm x 110cm rund spegel.


Puff Jotex På REA! såg jag nu// Spegel Rum21 REA! Såg jag nu // Tavla Blocket // Tröja Mango // Skinnbyxa Rut & Circle.

Såhär liksom. Och under tavlan går trappen ner till bastu/toalett/dusch/tvättstuga/garage etc.


Hatthylla Scherlin

Vi beställde en hatthylla ifrån Scherlin som finns med mässingsdetaljer också. Men hemma hos oss blev det finare med krom, även om jag gillar mässing mer i denna serien. Vi ska köpa lite finare galgar också, dessa är ifrån IKEA och stulna uppifrån sovrummet då vi inte hade några andra. Tänker mig några cleana i svart. Vi är sugna på att köpa den matchande skohyllan men jag tror att den blir förliten. Vi har så galet mycket skor och då rensar vi ändå hela tiden. Dessutom kostar den ca 14 000kr hehe så jag vill vara säker innan jag beställer…. 


Ljusstake Per Söderberg // Bok Kate Moss // Bokställ NewPort // Nyckelask Longchamp // Trähästar Kay Bojesen  // Bänken är ifrån IKEA och stod där när vi flyttade in

Vi börjar bli klara med hallen men samtidigt tycker jag att det känns ganska opersonligt. Jag skulle helst av allt vilja måla om här och sagt det ifrån dag ett. Men min kille har varit sjuk skeptisk fram tills typ igår när HAN föreslog att vi skulle måla om haha… Vissa saker måste bara landa lite innan han säger ja 🙂 Samma sak hände med sovrummet, han ville absolut inte måla om därinne men nu inser han också att vi borde ta bort det blå och måla sovrummet beige 🙂 Han tog till och med upp det som att det vore hans idé… Jaja så länge vi målar om känner jag mest!

2 kommentarer

  1. vart är pälsjackan ifrån? så fin!!

  2. Hej! Vilken snygg päls!! Vilket märke är det?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *