Kommande inköp jag vill göra

Inlägget innehåller adlinks.

1 Lampor Dom Dixon Nordiska Galleriet.

Redan innan jag och P hade köpt en lägenhet tillsammans så smygkollade jag alltid på dessa lamporna i en lampaffär som låg nära oss då. Vi letar ju efter en, eller flera lampor att ha ovanför trappen hemma och då slog det mig att dessa skulle vara så fina där! Jag vill ha i olika storlekar och färger.

2 Tavla Wall Of Art.

Vi behöver nya prints och konst hemma. Det bästa budgetalternativet för limiterade målningar av svenska konstnärer är Wall Of Art tycker jag. Vi har flera print därifrån. Andra tips är Absolut Art som är dyrare eller Desenio som är massproduktioner.

3 Highlighter Ofra (favoriten!).

Detta är min absoluta favorit highlighter i puderformat. Sedan ni ju att jag älskar mina Glow Drops ifrån Loréal. Men denna produkten är sjuk! Denna bronzefärgen är så sinnessjukt snygg på en solkysst hy. Blir ett köp nu direkt – klick!

4 Vita klackar Henry Kole.

Jag har länge velat ha ett par vita skor. Det känns så jädra kaxigt och coolt! Jag har gått och blivit deprimerad utav alla mina svarta outfits jag bär till vardags och behöver ett par ljusare skor som är stängda att matcha med för att kunna klä mig ljusare. Någon som har tips på långa beigea byxor?

5 Blus Ahlvar.

Detta märket introducerade Michaela Forni mig för och jag blev fast direkt. Jag har tänkt på den här blusen över hela julen och inväntar att den trillar in i min size igen (släpps sista veckan i januari). När den gör det slår jag till direkt! Jag blir så imponerad utav Frida som har startat detta märket. Spana in hörreni!

6 Ring svarta diamanter Sophie By Sophie.
Som ni vet bär jag mycket ifrån Sophie By Sophie. Och det senaste har jag snöat in mig på svarta diamanter, det är så läckert!! Denna skulle matcha sååå bra till min övriga samling. Nu är den på rea också och jag vill verkligen slå till. Jag ska bara testa ifall någon av de sista storlekarna passar. Jag har en diamantring sedan tidigare och jag tar verkligen aldrig av den. Åh. Smycken ligger mig varmt om hjärtat.

Ja, här ser ni vad som befinner sig på min önskelista just nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *