Ny vas

Helgbukett från fina Royal Design som önskade mig en trevlig helg! Så goa! Och vasen (klick!) fick jag igår av Sleepo. Håll i hatten…

Okej jag är för tillfället blogg-besatt. Jag har inget speciellt att säga just nu mer än att jag tog den här bilden precis… Och jag är SÅ TAGGAD på att visa er bokhyllan som blev klar igår! Vi inväntar bara knoppar och lite böcker. Ja det var inget mer än så. Men jag kan inte sluta kika in här haha… Nu ska jag gå ner och börja preppa kvällens middag som är steam buns. Min absoluta favoriträtt just nu! Vet ni inte vad det är så råder jag er att googla omedelbart bums. Puss på er mina favoriter!

2 kommentarer

  1. Ser din fina bokhylla i bakgrunden, Kan du inte berätta mer om den? Är sugen på att göra nåt likande hemma hos mig

    1. Ellinor Löfgren

      Joooo det skulle jag absolut kunna göra!<3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *