12 billiga och snygga sittpuffar

Inlägget innehåller adlinks. 

Hello fellas! På efterfrågan tänkte jag idag tipsa om livets mest användbara möbel! Nämligen sittpuffen! Vi har fyra stycken som går på rullians mellan hall, vardagsrum och sovrum. Dom är så lätta att flytta på och har ju faktiskt fler användningsområden än att bara sitta på när man är många, eller när man ska ta på sig skorna i hallen… Man kan ha dem som ett sidobord, som en liten pedistal för en kruka, som soffbord, som fotstöd när man ska kolla på tv, som sängbord, prydnad, nedanför sängen och lägga kläder på eller som en stege för att nå upp till översta hyllan hehe? Om inte annat för utfyllnad när man kanske inte har plats för en annan större möbel om man tex bor i lägenhet. Aja nu kör vi, här kommer de 12 billigaste och snyggaste sittpuffarna jag kunde hitta online just nu!


Övre raden: // 399kr // 149kr! // 599kr

Undre raden: // 199kr // 599kr // 499kr

Denna färgskalan är så otroligt snygg! Jag gillar puffar som är i sammet snarare än tex fakeskinn, och mjukare färger såsom grått istället för svart!


Övre raden: // 599kr // 599kr // 599kr

Undre raden: // 599kr // 499kr // 399kr 

Jag tycker nödvändigtvis inte att man behöver ha en grå sittpuff bara för att man har ett grått vardagsrum. Tänk hur snyggt det hade varit med en korallfärgad puff mot en grå vägg. Eller en beige puff mot en blå eller varför inte mörkbrun vägg? Fast det är ju väldigt väldigt fint att gå ton i ton också, en smaksak helt enkelt! Hoppas ni uppskattade detta lilla inredningstipset 🙂 Jag försöker att blanda dyrt som billigt när jag tipsar om saker, och just sittpuffen är ju verkligen en sån möbel som inte behöver kosta skjortan! Skulle man vilja är det ju dessutom lätt att klä om den i ett annat tyg när man har tröttnat på det man har! Kanske favorittyget ifrån Svenskt Tenn eller dylikt? Bra för plånboken och miljön att återanvända!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *