9 mål i livet

 • Bygga mitt egna hus! Detta är topp 2 största drömmarna jag har i livet efter barn. Ett mörkt stenhus med inslag av träpanel och enorma fönster. Gärna i olika nivåer med vackra och smarta finesser. Vore coolt om jag designade dem själv också. Jag skulle vilja ha en pool med mörk mosaik. Detta skulle ju vara mitt livs projekt. Låg det vid vattnet skulle jag ju inte klaga!
 • Plugga till inredningsarkitekt (ej kollat upp detta och kan inget om det) och det är i så fall aktuellt under typ mammaledigheten om flera år! Hittar jag någon väg runt detta så skippar jag såklart plugget. You know me! Jag minns på NO:n mellan 7-9an så skrev min lärare ner ett yrke på en lapp med vad jag skulle bli när jag blev stor. Handskrivet i ett kursivt typsnitt stod det med stora bokstäver: ARKITEKT.
 • Besöka Mandelmanns Gård på Österlen och fika om man kan det!!!
 • Besöka My’s café i Halmstad och äta hennes bakverk och dricka saft till. Har ni inte sett My’s bröllop på SVT så ger ni det NU!
 • Lansera mina egna produkter. En dag så! Vad vet jag inte!

Konstverk av Laurence Jenkelle.

 • Åka på en road trip runt om i Skåne och bo på massa fina gårdar som har egna bed & breakfasts, restaurang kanske mm.
 • Skaffa en valp. Åååååfan säger ni!
 • Ta tag i min prestationsångest och bara börja v-logga!! Haha fyfan när jag skrev detta kände jag bara NÄE jag skippar denna punkten det är inget mål trots allt…
 • Anpassa min kost mer efter min ADHD så att jag kan ge min kropp och hjärna de bästa förutsättningarna. Jag måste bara lära mig mer om det!

7 kommentarer

 1. My har ett bageri och ett café i Halmstad, inte i varberg 🙂

  1. Ellinor Löfgren

   Oj hehe skrev fel ändrar dirr!!!

  2. Ellinor Löfgren

   Kollar på ett program om Varberg nu och samtidigt som jag skrev detta, det kanske influerade mig aningens!😂

 2. Börja vlogga! Dina instastorys är väldigt bra, så du gör dig väldigt bra i videoformat 😊

 3. Mys bröllop sändes på 7an och inte SVT 🙂

 4. Jag har varit på mandelmanns och fikat! Det var några år sedan men det var så mysigt 😍 då satt man mitt i trädgården.

 5. Äääälskar Mys kaffe i Halmstad, maaagiskt gott!! Så värt varenda resa dit😍 Å mandelmanns är också såå mysigt och å god fika!! Passa på i sommar att besöka båda, Mandelmanns var vi på i början av september, perfekt mitt i skördetid. Mys kaffe kan besökas året runt. Är du ändå ute på roadtrip så är flickorna Lundgren på skäret (http://flickornalundgren.se) de bästa vaniljhjärtana i universum (ja jag älskar att åka runt och fika😂) ska besökas vid fint väder och fika i den prunkande trädgården, ligger en bit ifrån Mölle på kullahalvön👏🏻

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *