Spansk afton och föda barn i vårt hus


I torsdags var det dags för spansk afton hemma hos oss! Eller okej, vi serverade paella till varmrätt hahaha… Men vi hade bjudit hem sex personer på middag, och det vi alla hade gemensamt var att vi gillar att hänga i Spanien. Här ser ni en liten sneak peak på hur vardagsrummet blev efter att vi målade om.


Till förrätt blev det paté och skagensnittar och till varmrätt paella! Det var sååå gott. Det enda som saknades var sangria. Kan verkligen tänka mig att ha en middag med spanskt tema PÅ RIKTIGT! Eller danskt? Servera rågbröd till förrätt, pölse till nattamat osv?


I alla fall så hade vi det supertrevligt och det var så kul att vi kunde samla hela gänget innan Mikaela skulle föda. Jag höll alla tummar och tår för att hennes vatten skulle gå hemma hos oss! FÖRSTÅR NI VAD COOLT det hade varit? Inte lika kul för henne kanske men men. Vad som hör till historien är att när hon och Oscar åkte hem på kvällen fick hon sammandragningar och inatt kom bebben! Så imorse vaknade vi av smset ”Vad var det i paellan egentligen? Den satte igång värkarna!” och världens gulligaste bild på dom alla tre <3


Karin, Selma och Calle 

Till efterrätt blev det gino med vaniljglass! Selma har såklart varit omåttligt populär under veckans middagar.


Julia och Mikaela högg in på Ginon. 

Tänk att det här är en sån där kväll man kommer tänka tillbaka på som ”en annan period i livet” när man själv har små knoddar? Tanken slår en väl för att så många i ens närhet har barn, väntar barn eller planerar för att skaffa barn inom kort. För mig spelar det ingen roll ifall jag skulle bli gravid nu eller om fem år som ni ju vet (men det är inget vi planerar på ett tag i alla fall). MEN för mig är det helt MAGISKT att våra vänner skaffar barn för då får jag det bästa av två världar. Innan har jag ju varit tvungen att krama om random barn på gatan för att jag har fått sådan abstinens. Skämt å sido ha ha men jag älskar ju verkligen barn och jag längtar efter att träffa Mickis och Oscar och deras lilla bebbe <3 Grattis igen bästa ni!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *