Min helg i bilder – Tradera, Haymarket och Fondue

Tack för lånet av bilderna bästa underbaraste mamman Susan. Vi lärde ju känna varandra när vi pratade styling på scenen i Arkaden Gallerian i Göteborg i höstas? Minns ni? In och läs hennes blogg i alla fall! Go-gumman <3

Måndag mina vänner! Denna helgen var så otroligt härlig. I fredags var jag på event med min samarbetspartner under 2018, nämligen Tradera. Det var så himla himla himla kul!! Jag har verkligen varit så otroligt stolt över att jobba med dem och hoppas att dom har tyckt att det har varit kul att ge mig fria tyglar om deras varumärke också. Dessutom är det ju för en god sak. Att shoppa begagnat känns inte alls lika tabu som det gjorde innan och idag vet både jag och många andra att man kan göra ordentliga fynd. Jag vet att några av er tror att jag bara köper nytt men väldigt mycket hemma hos oss är köpt begagnat. Jag har nämligen ”bevakningar” på en den produkter så jag får en notis så fort det jag är ute efter blir till salu. Tips! Jag säljer även vidare allt jag inte behöver längre. Det finns inte EN ENDA möbel eller pryl hemma hos oss som bara ligger hemma och ”skräpar”. Jag är expert på att skänka/sälja vidare.

MEN något ännu roligare var faktiskt att få hänga och träffa alla andra influencers som också har jobbat med Tradera. Norrländska UNDERBARA kvinnor ifrån både Norrland, Göteborg och Småland. Blir helt pirrig inombords. Många av tjejerna har jag lärt känna sedan tiden på Relatable när jag arbetade med dem vilket jag är så tacksam för. Efter eventet åkte vi allesammans på eget behag till Haymarket och drack drinkar tillsammans. P mötte upp oss och hängde ett tag innan det var dags att gå till Lussie & Lurken för Fondue-kväll. Jag låg lycklig som bara den i sängen vid 01. Så därför tog jag det lugnt i lördags, läste, drack te och umgicks med Selma. Och igår (söndags) så kom Elin och hämtade henne igen.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *