Skäller lite på er

Live update ifrån livet: Jag har precis spelat in morgondagens avsnitt för podden som kommer att handla om vår EKONOMI. Det ska bli väldigt kul att släppa, och det är ett lite längre avsnitt än vanligt. Nu sitter jag faktiskt på ett fik själv och smuttar på ett glas rött samtidigt som jag jobbar. Känner mig väldigt fransk må jag säga! Jag skulle på ett event ikväll med Tom Dixon på NK men planeringen gick inte riktigt ihop och vi får spontant besök ifrån Göteborg. Så jag behöver åka hem och rodda middag.

Tack för alla fina kommentarer om vardagsrummet som jag fick i DM <3 Älskar att chatta med er där, men får mer blogg-pepp när ni skriver en kommentar här så ni vet heeheee. En av bilderna här ovan användes på Instagram precis i ett samarbete med Tradera då mycket av småsakerna på är köpta hos dem och något på loppis. Läs exakt vad på IG men min poäng: jag VILL VERKLIGEN köra fler kampanjer som inte bara handlar om köp nytt nytt nytt som ni vet. Mitt samarbete med Tradera som jag har haft de senaste 6 månaderna har varit en bit på vägen. Men för att kunna göra såna samarbeten så måste ni bli bättre på att likea de posterna. Annars kommer kunder fortsätta att vilja köra sälja nytt nytt nytt. Bara så ni vet! En like betyder alltså mer än vad ni kanske tror hehe <3 Jag försöker övertala mina kunder om att jobba mer på mitt sätt men då måste ni hjälpa mig också! KRAAAM

5 kommentarer

 1. Ska försöka bli bättre på att kommentera. Älskar din blogg!

  1. Ellinor Löfgren

   Wiiiie jaa!! TACK snälla du<3

 2. Vart kommer vagnen ifrån?

 3. Hej!
  Har precis köpt den här drinkvagnen och tycker den är SÅ SNYGG! Men, den känns väldigt ostabil?? Rädd att någon kommer stöta till den och allt kommer gå i brak? Hur känner du, eller har du gjort något för att den ska bli mer stabil?

  1. Ellinor Löfgren

   Hej jag förstår EXAKT vad du menar!!! Alltså jag har inte gjort något mer. Hos oss står den ju där den står så att säga. Man får ju vad man betalar för. Har typ aldrig sett en billigare drinkvagn haha… Men enda gången det irriterar mig något enormt är när jag ska flytta på den. Annars har vi den ju mest som prydnad. Kram <33

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *