Sinnessjuk onsdagspepp!!!

Inlägget innehåller adlinks!


ÖRHÄNGEN // KLÄNNING // SANDALER // VÄSKA (sinnesbra pris!)

Onsdag mina vänner!!!!! Och HERREGUD vad peppad jag är idag! Jag vet inte riktigt varför. Trots miss i kommunikationen med två tjejkompisar som vanligtvis hade tagit energi ifrån mig, så kan jag borsta av mig det. Det spelar liksom ingen roll för den här dagen är bara så himla himla bra!!!!! Ni vet den känslan! Dessutom har jag världens vår-vibe då vädret är amaze-ballz. Så jag ska faktiskt svira om och möta upp Elin och Selma för en AW sen. Dessutom blir det en inspirationsföreläsning, träffa andra influencers och prata lite marknadsföringslagar hos United Influencers ikväll som min blogg ligger under. Den här veckan är det Design Week och Sveriges inrednings narkomaner befinner sig ute i Älvsjö på mässan samt på något av alla hundra events som hålls inne i stan. I samma veva påväg Fashion Week så det är fullt med folk på stan. Vad gör jag då? Jo jag avbokade ALLT och bara fokuserade på mitt. Ångestframkallade pga all fomo (fear of missing out) men samtidigt skönt på insidan.

Hörrni förrestsen! Den här väskan häröver var ju förra sommarens IT-bag. Det enda problemet var att den kostade mellan 1200-2500kr och jag vägrade lägga dom pengarna. Så thank God för denna som kostar 399kr och kömmer i brevlödan imörrn! I sommar väntar två utomlandsbröllop så jag är sugen på både en gul klänning men också ett par nya sandaletter. Jag slet ut mina helt förra året. Den karamellen blir att suga på men jag älskar den här modellen. Betydligt mycket mer prisvänlig än ett par Hermes. Gult och brunt är så himla fint ihop alltså. Nej nu ska jag lägga upp en Insta Story när jag fixar mig tänkte jag. Puss!

2 kommentarer

  1. Bra väska ändå. Bara att göra kaffeved av den när man tröttnat 😉

  2. Gud va roligt med utomlandsbröllop! Kan du inte skriva ett inlägg om vad du tycker om det? Förstått att det är väldigt delade åsikter om just de ämnet! Hade vart kul att höra vad du tycker om det ☺️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *