Min helg i bilder

Blus & Byxa NAKD (kör kampanj med dem på storys där ni får 15% rabatt med koden ellinor15 tills mån kl 00:00)

Vilken helg! I fredags blev jag full på Sturehof med ett glatt gäng kompisar.

Tröja NAKD // Kappa Mango // Väska Valentino // Byxor Vero Moda // Skor Inuikkii

Bland annat Elin och Selma.

Och hela dagen igår umgicks jag med älskade Jonna och Anders som hade åkt upp ifrån Skåne för att sova över.

Så jag preppade en liten välkomstpresent med mina favoriter ifrån Loreal Paris. Highlightern, läppstift, ögonbrynspenna och min älskade mascara. Anders fick en kräm för skägget som P också har och älskar. På det mina nya favoritbars Get Raw. Hallon är min favorit<3 Det är verkligen mosade hallon i en röd bar yumyumyum.

Vi åt lunch på Old Smoke House som ligger vid havet nere vid oss. En fantastisk lokal. Och till middag blev det Löjromschips som man gjorde själv (fyndig jag är va!!! Då slapp ju jag göra alla själv hehee). Till varmrätt serverade vi min favorit: Biff Rydberg!

Ju fler glas desto bättre!!! Creme Brulée till dessert och såklart GT. Men både gurkan och citronen var slut så det fick bli lime – rutti!!

Att hitta nya vänner, men också nya par är så jävla fint. Visst att två personer ska klaffa, men fyra! Det är faktiskt inte allt för lätt. Med Jonna och Anders finns det ingen startsträcka i början av kvällen. Och egentligen inte för vår vänskap heller. Det är svårt med kompisar ändå, tycker jag. Det är så många parametrar som ska stämma överens. Det räcker med att en grundläggande princip inte stämmer – så släpper man inte på sig själv till 100%. Precis som när jag träffade P och alla murar raserades, allt kändes naturligt, PRECIS SÅ har det känts med Jonna och Anders. Varken jag eller P vet vart vi hamnar i livet. Om vi blir kvar i Nacka eller om vi flyttar. Men OM vi flyttar skulle jag gladeligen bosätta mig i Ljunghusen nere i Skåne.

Imorse gjorde vi en pannkaksfrukost och sa ”HEJDÅ vi syns om två veckor!!”. För ja, då börjar vårt nya liv. Och vi kickar igång det med en resa ner till Skåne. Vad vi ska göra får ni veta snart…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *