Eventrace!!!

Imorse bestämde jag mig för att hålla mit löfte för vad jag hade lovat i dagens poddavsnitt med Embrace Her – nämligen att bada. Det funkade faktiskt (vill du förstå vad jag menar så lyssna på avsnittet). Sedan packade jag väskan och åkte mot Söder där ett event med Twist & Tango väntade. Jag var tidig så jag satte mig i solen och bjussade en pensioner på kaffe och snackade skit. Såååå mysigt.

Sedan dess har jag jobbat med Elin och fått hennes nyckel till lägenheten då jag ska sova där inatt. Har två events ikväll, Relatable firar 3år och sedan vankas det Whiskeyprovning. Men mer om det imörrn!! Ha det kul ikväll peeeeeps!!

3 kommentarer

  1. Heeej! En liten grej, jag älskaaar din podd, men i senaste avsnittet låter det som om du tuggar tuggummi eller nått? Det är lite störigt så bara ett tipps! Keep up the Good work! Kram

  2. Så sjukt längesen man badade, men så underbart! Himla härliga bilder verkligen <3

  3. vart är den bruna väskan ifrån? Supersnygg

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *