Veckans kaos schema

Inlägget innehåller adlinks

Kavaj H&M 399kr // Blus Lovisa Barkman X Bubbleroom

Denna veckan är rätt proppad då jag ska iväg på intensivkurs i två veckor plus resa med min kille en vecka. Är tillbaka i Stockholm 3e april så ALLT jag gör på en månad ska göras på 5 dagar.

Måndag:
Admin! Kolla upp vart paket är, prata med bilskolan, boka tåg, maila avtal, sätta avtal och 100% fokusera på kunden. Hämta ut min nya medicin plus paket. Detta tog 1000 år längre än förväntat pga Bruno aka Lilla Perkelet var riktigt stökig. Jobbade 07-23.

Tisdag:
Spela in story samarbete samt fota inlägg som ska tidsinställas. Podda kl 12:00. Förbereda kvällens schema. Skicka utkast till kund. Möte 13. Blogga. Möte 14. Kl 15 ska vi vara på Clarion Hotel Sign där vi har vår PODD-AW som jag inte ens har hunnit blogga om. Resten av kvällen ska jag klippa podd. Redigera bilder.

Onsdag:
Skriva klart utkast för samarbete, fota så att jag kan tidsinställa inlägg. Ta hand om Bruno tills 15. Åka till stan. Event 16 med Susan Histrup. AW med gammal kund. Loreal event på kvällen. Svara på mail i sängen. Helst hinna klippa lite podd.

Torsdag:
Ebba Von Sydow har frukost vid 08. Maila maila maila snabbt hem och fota vid lunch. Avsluta mailtrådar med kunder. Klippa färdigt podd nr 2 och tidsinställa blogginlägget.

Fredag:
Skapa content!!! Skicka in de sista utkasten till kund och hoppas på det bästa. Evt lunch med Forni inväntar bara svar ifrån min kille ifall han kan ta Bruno. Packa väskorna på kvällen och förhoppningsvis äta en mysig middag tillsammans alla tre.

EDIT: Hahaha förlåt men vad är det för första bild jag la upp i detta inlägget egentligen?! Som sagt inte den lugnaste veckan…

2 kommentarer

  1. Att skaffa valp betyder stor omställning och mycket jobb i början så ta det med ro! Kanske kan man inte flänga runt som vanligt då utan försöka bygga upp en relation med sin hund, det får man tillbaka sen! Bruno är inte stökigare än någon annan valp haha (och har sannolikt inte adhd…).

    1. Ellinor Löfgren

      Hade man fått önska hade han gärna fått födas en månad senare så att jag hade hunnit ta mitt körkort, men nu blev det inte så och då får man ju göra det bästa av situationen 🙂 Bruno är ju inte bara min, utan även P’s bebis så han är ju med honom varje sekund som jag inte är det 🙂 Självklart har inte Bruno ADHD hahaha <3 I min dysfunktionella familj har i princip alla diagnoser så vi skämtar ofta om sånt för att vi alla är lite knäppa på våra egna vis, precis som Brunis också. KRAAAM <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *