Nu tar jag ledigt i 1,5 vecka

Inlägget innehåller adlinks.

Klänning H&M

Okej såhär ligger det till. Imorgon åker jag iväg på intensivkurs för körkortet och är borta i 1,5 vecka. Egentligen har jag inte tid för det är massa kul som händer i jobbet just nu! Jag är inne i världens flow och längtar efter att uppdatera mina sociala medier varje dag!! Och mitt privatliv flyter på och är bättre än någonsin. MEN blir det inte av nu kommer jag aldrig att göra det. För det finns aldrig tid, och nu har jag bara fått TA DEN! Så… I två veckor har jag jobbat mellan 07-01, glömt äta lunch varje dag och tagit hand om en valp som inte kan vara längre än 1 meter ifrån mig utan att skrika. Jag behövde jobba ikapp för att till 100% kunna vara ledig nu. Jag får bara den här chansen och måste göra det. Jag ska försöka att vara snäll mot mig själv, jag har ju problem med att plugga… Jag har ju inte gjort det en enda gång i hela mitt liv. Jag har vägrat gå på alla prov någonsin, för att jag inte kan koncentrera mig. Men! Jag har bunkrat upp med adhd medicin, 5 påsar med snacks och klocka jag fick av arbetsterapeuten. Håll tummarna för mig!!!

TIDSINSTÄLLDA INLÄGG!

Men! Jag har fixat tidsinställda inlägg åt er och som vanligt kommer det upp en podd på onsdag. Så ni blir inte helt utan mig. Jag har superångest över det här egentligen men jag försöker tänka att det är normalt att jag ska vara borta. Det känns som att jag skolkar ifrån jobbet och jag är rädd att chefen ska komma på mig. Okej vi hörs om 1,5vecka så får vi se om jag har klarat det. Om inte så åker jag oavsett iväg med P på en veckas semester och försöker väl igen med proven om inte annat. Skriv gärna inte hur många gånger det tog för er för jag orkar inte lägga någon värdering i det alls. Utan bara ignorera det tills det är dags att köra upp.

Nu vet ni! Tack för att ni gör mitt jobb till det bästa i världen. Tänk att jag får ångest av att inte jobba!!!!

6 kommentarer

 1. Men åhh! Lycka till <3 kommer säkert gå jättebra!!

  1. Ellinor Löfgren

   Taaaack ja hoppas <333

 2. Jag klarade det faktiskt på första försöket vilket jag är väldigt stolt över då jag, precis som du, också alltid haft svårt för att plugga. Dessutom är jag en mästare på att stressa upp mig (och därmed indirekt förstöra för mig själv).

  När det gäller teorin så är det bara att kötta online-proverna, man behöver knappt boken. För körningen gäller det bara att vara överdrivet noga med allt du gör, kolla extremt mycket i speglarna!! + det hjälper otroligt mycket (iaf för mig och de jag pratat med) om man får en glad och trevlig kontrollant som pratar med en om allt möjligt medan man har sin uppkörning.

  STORT lycka till! Vet själv hur mycket ångest det ligger bakom att inte ha körkort <3

  1. Ellinor Löfgren

   Grymt av dig! Tack!!! Kraaam goa

 3. Det kommer gå skitbra! Jag hejar på dig <3 Att vara borta är inget konstigt. Alla tar ju ledigt från jobbet ibland 🙂 Sen vet jag att det inte går att jämföra med ett ”vanligt” jobb, men jag menar att du inte ska behöva ha dåligt samvete. Vi finns kvar här. Kram!

  1. Ellinor Löfgren

   <3333 åååååå. TACK <333333

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *